Choose languageLanguage

Brzo i jednostavno do putnih naloga

Modul olakšava proces unosa, potvrde i plaćanja troškovac u vezi sa službenim putovanjima - uz mogućnost upravljanja putem pametnog telefona.

Sarađujemo sa mnogim uspešnim kompanijama

Pojednostavite proces podnosiocima naloga, odobravateljima i računovodstvu
Funkcije

Pojednostavite proces podnosiocima naloga, odobravateljima i računovodstvu

Modul za putne naloge dizajniran je tako da pokrije sve scenarije službenih puteva, a u skladu sa zakonskim odredbama. Napredne funkcije omogućavaju jednostavno upravljanje putnim nalozima, kako za podnosioce naloga, tako i za one koji ih odobravaju i za računovodstvo.

Kilometraža i dnevnice
Forma vam omogućava da definišete vozilo, rutu putovanja i da precizno odredite vreme putovanja. Aplikacija sama izračunava kilometre i punu ili umanjenu dnevnicu.
Sva dokumentacija na jednom mestu
Po završetku službenog puta zaposleni mogu sačuvati dokumenta o troškovima u .jpg, .png, .doc, .pdf ili .xls formatu. Moguće je priložiti i izveštaj uz putni nalog, kao i unošenje putnih troškova u realnom vremenu.
Akontacija
Kako bi se omogućilo bezbrižno obavljanje službenog puta kompanija može zaposlenom uplatiti određeni iznos unapred. Odeljak za akontaciju omogućava beleženje bilo kakvih transfera novca u okviru jednog putnog naloga.
Precizni obračun
Nakon potvrde od strane nadređenog, putni nalog se vraća zaposlenom, koji vidi specifikaciju plaćanja u dotičnom putnom nalogu. Putni nalog se zatim može odštampati ili poslati elektronskim putem finansijskoj službi.
Integracija sa Time&Space sistemom
Integracija sa modulom za upravljanje odsustvima (Approval Workflow) omogućava kompaniji da upravlja svim odsustvima na jednom mestu. Evidencija je na taj način upotpunjena, a procesi brzi i jednostavni. Integracija sa modulom za obračun zarada (PIF) osigurava preciznu isplatu bez ikakve dodatne administracije.
DEMO okruženje

Upoznajte se sa Putnim Nalozima uživo!

Modul Putni Nalozi je poznat po svom jednostavnom i intuitivnom korisničkom intefejsu. Proverite i sami koliko je lako uneti troškove, priložiti dokumente ili napraviti izveštaj.

Obezbedite sebi besplatnu probu

Obezbedite sebi besplatnu probu

Pozivamo Vas da se sami uverite kako funkcioniše aplikacija Putni Nalozi. Kliknite na link ispod i poslaćemo vam podatke za pristup do DEMO aplikacije. Ako budete imali dodatnih pitanja, rado ćemo Vam odgovoriti.

Uverite se u funkcionalnost modula

Uverite se u funkcionalnost modula

U kratkom videu prikazali smo ključnu funkcionalnost modula Putni Nalozi. Pogledajte i sami kako je lako otvoriti novi putni nalog, upoznajte proces odobravanja i pripreme izveštaja.

Šta drugi kažu?

Šta možemo da učinimo za Vas?

Svaka kompanija ima različite potrebe i zahteve. Zajedno možemo pronaći pravo rešenje koje će Vam pomoći da ostvarite ciljeve i to u Vašim finansijskim okvirima.