Choose languageLanguage

Digitalno transformišite celokupni proces označavanja


Obeležavanje i praćenje artikala sa ciljem postizanja učinkovitog procesa u snabdevnom lancu. Sa Frontman LMS-om digitalizujte ceo proces obeležavanja i praćenja artikala. 

Prednosti digitalizacije sistema za obeležavanje in praćenje artikala
Funkcionalnosti

Prednosti digitalizacije sistema za obeležavanje in praćenje artikala

Sa Frontman LMS rešenjem obeležavanja i praćenja artikala ostvaruju se znatne uštede resursa. Zahvaljujući digitalizaciji procesa poslovanja, zaposleni se mogu posvetiti drugim radnim obavezama i tako povećati radnu efikasnost. Na kraju, ali ne najmanje bitno, na ovaj način se povećava preciznost rada sistema i omogućava da se ceo proces odvija sa manje grešaka. Na taj način svi u lancu snabdevanja imaju koristi.  
Niži troškovi rada
Centralizacija radnog procesa može zameniti određeni deo radne snage, a ukoliko se odlučite za SaaS model, možete ostvariti i dodatne uštede. 
Manje grešaka
Unapred definisani šabloni onemogućavaju promenu izgleda i osiguravaju jedinstveni izgled šablona u celoj organizaciji
Povećanje prodaje
Sistem označavanja omogućava brže postavljanje etiketa tako da možete ubrzati proces plasmana artikala na tržište i lakše ispuniti zahteve kupaca. 
Garantovani kvalitet
Dokumentacioni sisitem osigurava doslednost i tačnost podataka i na taj način standardizuje kvalitet usluge.
Integracija podataka
Veza između LMS sistema i poslovnog informacionog sistema omogućava automatsku razmenu podataka bez grešaka.
Potrebno je digitalizirati sve dijelove sustava za obeležavanje i praćenje artikala
Opis rešenja

Potrebno je digitalizirati sve dijelove sustava za obeležavanje i praćenje artikala

Frontman LMS će omogućiti digitalnu transformaciju sistema za označavanje. To će vam pružiti potpunu kontrolu nad procesom označavanja, smanjiti šansu da se dogodi greška i povećati efikasnost zaposlenih. Frontman LMS je kompletno rešenje koje uključuje program dizajniranja etiketa, sistem obeležavanja dokumenata i sistem upravljanja štampanjem i promenama. Optimalni rad sistema obezbeđuje se preventivnim pregledom opreme.
Tehnologija

Možnosti uvedbe sistema za označevanje in sledenje blaga

Frontman LMS omogoča več najemnikov in gostuje v oblaku Microsoft Azure. Je vnaprej pripravljena na delovanje in ne zahteva vaše IT-infrastrukture ali tehnične podpore. Frontman LMS pa je verzija sistema za označevanje in sledenje, ki je nameščena na vaši IT-infrastrukturi.

Mogućnosti implementacije Frontman LMS rešenja kao SaaS

Mogućnosti implementacije Frontman LMS rešenja kao SaaS

Usluga je dostupna u tri verzije dizajnirane za kompanije različitih veličina. Razlike su povezane sa načinom rukovanja dokumentima, mogućnošću povezivanja sa drugim poslovnim sistemima i vrstom podrške. 

Frontman LMS na Vašoj lokaciji

Frontman LMS na Vašoj lokaciji

Frontman LMS u Enterprise i Pro verzijama je instaliran na korisničkoj IT infrastrukturi. Razlika između dve verzije je mogućnost povezivanja sa drugim poslovnim sistemima i način na koji upravljate dokumentima. 

Postignite optimalne rezultate uz pomoć napredne opreme

Oprema koja se koristi za označavanje i praćenje artikala mora biti prilagođena proizvodnom i skladišnom okruženju i ne sme ometati redovan radni proces. Posebna pažnja posvećena je sigurnosnom aspektu i praktičnoj primeni. U mogućnosti smo da ponudimo specijalizovane prenosne terminale, čitače barkoda i štampače i RFID opremu. Radimo sa vodećim proizvođačima opreme Datamax i Zebra.mi proizvajalci opreme Datamax in Zebra.

Prenosni terminali

Napredni terminali za lakši rad u skladištu.

Prenosni terminali

Mobilni terminali (Windows/Android) pogodni su za upotrebu u skladištu, trgovini i za potrebe upravljanja zalihama. Većina terminala ima ugrađene WiFi i GSM komponente koje im omogućavaju očitavanje barkod i RFID oznaka

Pošaljite upit
Nice label

Softver za dizajn i kontrolu štampanja etiketa.

Nice label

Radimo sa Nice Label, vodećim svetskim provajderom softverskih rešenja za etiketiranje, kako bismo pomogli preduzećima svih veličina pružiti mogučnost da poboljšaju kvalitet, brzinu i efikasnost etiketiranja uz istovremeno smanjenje poslovnih troškova.

Više informacija
Štampači etiketa

Nudimo kupovinu ili iznajmljivanje termalnih štampača vrhunskog kvaliteta sa etiketama vodećih proizvođača

Štampači etiketa

Ako Vam ponestane potrošnog materijala, možete slobodno naručiti kod nas.

Pošaljite upit
Potrošni materijal

Nudimo etikete i ribone za sve vrste štampača i čitača koje imamo u ponudi

Potrošni materijal

Za vse vrste tiskalnikov iz naše ponudbe nudimo dobavo potrošnega materiala: nalepke in trakovi. Dobavljamo le potrošni material, potrjen s strani proizvajalcev, ki zagotavlja daljšo življenjsko dobo tiskalnikov in nižje stroške tiskanja.

Pošaljite upit

Šta možemo da učinimo za Vas?

Vsaka stranka ima svoje želje in zahteve. Skupaj lahko poiščemo pravo rešitev, s katero boste dosegli svoje cilje - in ne presegli finančnih okvirjev

Želim termin za sestanek