Choose languageLanguage

Označavanje i praćenje artikala sa ciljem postizanja efikasnih procesa u lancu snabdevanja


Obeležavanje i praćenje artikala sa ciljem postizanja efikasnih procesa u lancu snabdevanja. Sa Frontman LMS-om digitalizujte ceo proces obeležavanja i praćenja artikala.

Mnoge uspešne kompanije nam veruju

Prednosti digitalizacije
Funkcionalnosti

Prednosti digitalizacije

Sa Frontman LMS rešenjem obeležavanja i praćenja artikala ostvaruju se znatne uštede resursa. Zahvaljujući digitalizaciji procesa poslovanja, zaposleni se mogu posvetiti drugim radnim obavezama i na taj način povećati radnu efikasnost. Na kraju, ali ne manje važno, na ovaj način se povećava preciznost rada sistema i omogućava se odvijanje procesa sa manje grešaka. Na taj način svi u lancu snabdevanja imaju koristi.  

Niži troškovi rada
Centralizacija radnog procesa može zameniti određeni deo radne snage, a ukoliko se odlučite za SaaS model, možete ostvariti i dodatne uštede. 
Manje grešaka
Unapred definisani šabloni onemogućavaju promenu izgleda i osiguravaju jedinstveni izgled šablona u celoj organizaciji
Povećanje prodaje
Sistem označavanja omogućava brže postavljanje etiketa tako da možete ubrzati proces plasmana artikala na tržište i lakše ispuniti zahteve kupaca. 
Zagarantovani kvalitet
Dokumentacioni sistem osigurava doslednost i tačnost podataka i na taj način standardizuje kvalitet usluge.
Integracija podataka
Veza između LMS sistema i poslovnog informacionog sistema omogućava automatsku razmenu podataka bez grešaka.
Label Management Solution
Opis rešenja

Label Management Solution

Frontman LMS omogućava digitalnu transformaciju sistema za označavanje. To vam pruža potpunu kontrolu nad procesom označavanja, smanjuje šansu da se dogodi greška i povećava efikasnost zaposlenih. Frontman LMS je kompletno rešenje koje uključuje program dizajniranja etiketa, sistem obeležavanja dokumenata i sistem upravljanja štampanjem i promenama. Optimalan rad sistema obezbeđuje se preventivnim pregledom opreme.

Tehnologija

Mogućnosti uvođenja sistema za obeležavanje i praćenje robe

LMS se nalazi na oblaku Microsoft Azure i ne zahteva vašu IT infrastrukturu ili tehničku podršku, međutim LMS je verzija sistema za označavanje i praćenje koji je instaliran na Vašu IT infrastrukturu.

Mogućnosti implementacije Frontman LMS rešenja kao SaaS

Mogućnosti implementacije Frontman LMS rešenja kao SaaS

Usluga je dostupna u tri verzije dizajnirane za kompanije različitih veličina. Razlike se odnose na rukovanje dokumentima, mogućnost povezivanja sa drugim poslovnim sistemima i vrstom podrške. 

Frontman LMS na Vašoj lokaciji

Frontman LMS na Vašoj lokaciji

Frontman LMS u Enterprise i Pro verzijama je instaliran na korisničkoj IT infrastrukturi. Razlika između dve verzije je mogućnost povezivanja sa drugim poslovnim sistemima i način na koji upravljate dokumentima. 

Postignite optimalne rezultate uz pomoć napredne opreme

Oprema koja se koristi za označavanje i praćenje artikala mora biti prilagođena proizvodnom i skladišnom okruženju i ne sme da ometa redovan radni proces. Posebna pažnja posvećena je sigurnosnom aspektu i praktičnoj primeni. U mogućnosti smo da ponudimo specijalizovane prenosne terminale, čitače barkoda, štampače i RFID opremu. Sarađujemo sa vodećim proizvođačima opreme Honeywell, Datamax i Zebra.

Mobilni terminali

Napredni terminali za lakši rad u skladištu.

Mobilni terminali

Mobilni terminali (Windows/Android) pogodni su za upotrebu u skladištu, trgovini i za potrebe upravljanja zalihama. Većina mobilnih terminala standardno ima ugrađene komponente za konekciju sa WMS serverom putem WIFI ili GSM veze, dok se za očitavanje bar-kodova koriste ugrađeni 1D ili 2D skeneri i opciono eksterni RFID čitači za očitavanje RFID etiketa. 

Pošaljite upit!
Nice label

Softver za dizajn i kontrolu štampanja etiketa.

Nice label

Sarađujemo sa Nice Label-om, vodećim svetskim provajderom softverskih rešenja za etiketiranje. Pomažemo kompanijama svih veličina da poboljšaju kvalitet, brzinu i efikasnost etiketiranja uz smanjenje troškova.

Više informacija
Štampači etiketa

Nudimo kupovinu ili iznajmljivanje termalnih štampača vrhunskog kvaliteta sa etiketama vodećih proizvođača.

Štampači etiketa

Ključni element poslovanja skladištenja je pouzdan štampač etiketa. Nudimo razne vrste štampača vodećih proizvođača. Takođe, pružamo uslugu, podršku i snabdevanje potrošnim materijalom.

Pošaljite upit!
Potrošni materijal

Nudimo etikete i ribone za sve vrste štampača i čitača koje imamo u ponudi

Potrošni materijal

Za sve vrste štampača iz naše ponude isporučujemo potrošni materijal: nalepnice i trake. Snabdevamo samo sa potrošnim materijalom koji ima sertifikat proizvođača, što osigurava duži vek trajanja štampača i niže troškove štampanja.

Pošaljite upit!

Šta možemo da učinimo za Vas?

Svaka stranka je jedinstvena i ima različite potrebe i zahteve. Zajedno možemo pronaći pravo rešenje koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve u vašem finansijskom okviru.