Choose languageLanguage

Više od 1.000.000 svakodnevnih korisnika

Upravljajte pravima pristupa
Opis rešenja

Upravljajte pravima pristupa

Kontrola pristupa je ključni segment Time&Space sistema. Sistem sadrži podatke o korisnicima, karticama, kao i informacije o pravima pristupa. Osim toga, sistem upravlja fizički povezanim uređajima i alarmima, te beleži aktivnosti svih korisnika pojedinačno. Sistem je modularan, što znači da je moguće dodati module poput: upravljanja posetama, integracije sa sistemom video nadzora i evidencije radnog vremena.
Siguran i jednostavan pristup putem pametnog telefona
Mobilni pristup

Siguran i jednostavan pristup putem pametnog telefona

Rešenje za mobilni pristup Vam omogućava da koristite svoj mobilni telefon za ulazak u prostorije. Ova vrsta provere autentičnosti značajno poboljšava i pojednostavljuje pristup, istovremeno pružajući isti ili čak i viši nivo sigurnosti od onog koji pružaju RFID kartice.
Mobilni pristup pomoću HID aplikacije
HID Mobile Access je mobilna aplikacija, integrisana sa Time&Space sistemom. Mogućnost ulaska u zgradu ili prostor omogućava se laganim zamahom pametnog telefona u blizini uređaja za pristup. Fizička sigurnost osigurana je uz pomoć jedinstvene lozinke koju unosite u svoj telefon. Ovaj način prijave eliminiše potrebe za korišćenjem kartica kao kredencijala.

Zašto je Špica odličan izbor?

30+
godina iskustva
30+
zemalja sa Time&Space sistemom
3.000+
implementacija sistema Time&Space
1.000.000
zadovoljnih korisnika
Efikasna integracija sa naprednim sistemima za kontrolu pristupa
Tehnologija

Efikasna integracija sa naprednim sistemima za kontrolu pristupa

Time&SPace ima razvijenu programsku opremu koja omogućava integraciju sistema, bilo da se radi o integraciji kontrole pristupa (SpaceAPI) ili o integraciji evidencije radnog vremena (TimeAPI).
Video nadzor
Zbog brzog tehnološkog razvoja, integracija kontrole pristupa i video nadzora posebno je važna. Time&Space sistem za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa pruža mogućnost integracije sa vodećim sistemom video nadzora XProtect.
Elektronske brave
Time&Space nudi dva načina integracije sa Aperio bežičnim bravama. Integracija putem Zone Wing kontrolera pristupa omogućava automatsku online sinhronizaciju sa definisanim pravima pristupa, dok je drugi režim rada offline.
Oprema

Pravom tehnologijom možete savladati sve izazove

Najveći izazov kod sistema kontrole pristupa je upravljivost. Često se dešava da upravljanje sistemom nakon određenog vremena postane veliki izazov zbog složenosti pristupnih prava i mnogih izuzetaka. U ovakvim situacijama, pravi odgovor je prava tehnologija.

Zone Access kontroleri


Zone Access kontroleri

Zone Access inteligentna platforma za kontrolu pristupa potpuno je prilagođena za Time&Space sistem, koji predstavlja idealno programsko rešenje za kontrolu pristupa, bez obzira na broj i raspored pristupnih tačaka koje treba povezati u sistem.

Preuzmite brošuru
Brave Assa Abloy Aperio

Brave Assa Abloy Aperio

Elektronske brave Aperio® pružaju visok nivo fizičke bezbednosti. Omogućavaju iznenadne promene prava pristupa na jednostavan način i zato su posebno prikladne za okruženja u kojima se često menjaju prava pristupa pojedinim prostorijama.

Preuzmite brošuru
HID mobilni pristup

HID mobilni pristup

HID Mobile Access je mobilna aplikacija, integrisana sa Time&Space sistemom. Mogućnost ulaska u zgradu ili prostor omogućava se laganim zamahom pametnog telefona u blizini uređaja za pristup. Fizička sigurnost osigurana je uz pomoć jedinstvene lozinke koju unosite u svoj telefon.

Preuzmite brošuru

Šta možemo da učinimo za Vas?

Svaka kompanija ima različite potrebe i zahteve. Zajedno možemo pronaći pravo rešenje koje će Vam pomoći da ostvarite ciljeve i to u Vašim finansijskim okvirima.