• Kontrola pristupa

Zaštitite svoje prostorije od neovlašćenog ulaska i omogućite jednostavan pristup onima, koji imaju pravo ulaska. Time & Space kontrola pristupa obezbeđuje sveobuhvatnu zaštitu i kontrolu pristupa posetioca i zaposlenih. Možete ga lako i logično nadograditi i proširiti u drugim domenima i aplikacijama. Time&Space nudi sopstvenu softversku i hardversku opremu, a takođe primenjuje naprednu identifikacionu tehnologiju koju nude drugi vodeći svetski proizvođači.

Da bi optimalno iskoristili sve mogućnosti koje vam ovaj sistem nudi, obratite nam se za savet o planiranju vašeg rešenja i odabir prave tehnologije.

 • Fizička kontrola pristupa

  Kontrola pristupa

  Sistem kontrole pristupa je ključni deo svakog bezbednosnog sistema. Savremeni sistem kontrole pristupa se zasniva na informatičkoj tehnologiji i dve napredne identifikacione tehnologije: na prepoznavanju biometrijskih karakteristika i na pametnim karticama.

  Opširnije
 • Upravljanje posetiocima

  Unapređujući praksu kroz dugogodišnje rešavanje ovakvih izazova, Špica je pripremila specijalni modul za upravljanje posetiocima koji omogućava sveobuhvatno vođenje evidencije posetilaca, dodeljivanje pristupnih prava i praćenje kretanja posetilaca kako u vremenskom, tako i u prostornom okviru.

  Opširnije
 • Biometrija

  Biometrija

  Biometrijska identifikacija postaje sve važnija i sve se više primenjuje. Najviše se koristi tehnologija prepoznavanja otisaka prstiju. Obzirom da ovu tehnologiju ugrađujemo u naše sisteme već dugi niz godina, možemo da se pohvalimo velikim brojem pozitivnih iskustava i stečenih referenci.

  Opširnije
 • Softversko rešenje za video nadzor Milestone

  Video nadzor je sve potrebniji deo, kako poslovnih, tako i sistema tehničke bezbednosti. Efikasne IP kamere i napredna softverska rešenja omogućavaju obavljanje video analitike u realnom vremenu, kao i integraciju sa drugim poslovnim i bezbednosnim rešenjima.

 • Pešačke barijere

  SpeedStile modeli pešačkih barijera kompanije Gunebo su najpouzdaniji i najprodavaniji modeli barijera. SpeedStile barijere pružaju visok nivo bezbednosti i veliki broj prolaza (kapacitet) u jednom rešenju, efektivno sprečavajući neautorizovani prolazak. Za svaki model barijera u ponudi imamo različite širine prolaza kako bismo eliminisali svaki vid diskriminacije.

  Opširnije
 • Oprema

  Sigurnosne pregrade usmeravaju kretanje osoba, osiguravaju bolji video nadzor, dok su zidni i stoni čitači namenjeni identifikaciji korisnika.  

  Oprema

Kontakt

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt
Robert Dečov
011 222 50 72
robert.decov@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: