Choose languageLanguage

VoiceXtreme

VoiceXtreme je fleksibilno enterprise rešenje razvijeno sa ciljem da sve komponente vašeg distributivnog centra podigne na novi nivo.

Prednosti tehnologije i našeg rešenja prepoznali su:

Fleksibilno enterprise rešenje za vaš distributivni centar
Šta je VoiceXtreme

Fleksibilno enterprise rešenje za vaš distributivni centar

VoiceXtreme (VoX) je rešenje namenjeno za glasovno upravljanje skladištem, bazirano na voice tehnologiji. VoX je aplikacija koja omogućava operateru da „razgovara” sa WMS/ERP sistemom, obrađuje glasovne odgovore operatera, upravlja razmenom podataka i upravlja dijalogom između sistema i operatera. U zavisnosti od funkcionalnosti koje ima WMS sistem, VoX je u mogućnosti da dodatno obrađuje podatke i na taj način omogući funkcionalnosti koje WMS sistem nema. 

Integracija
Integracija sa svim ERP / WMS sistemima ili bilo kojim sistemom koji kontroliše stanje skladišta.
Modularnost
Modularan dizajn sastoji se od svih "plug & play" opcija koje su normativ u poslovnom okruženju poput analitike, mapiranja, izveštavanja, planiranja rasporeda i sigurnosti.
Okruženje
Intuitivan program ispunjen brojnim opcijama. Modifikujte izgled vašeg programa, tabela i svih tekstova u skladu sa Vašim potrebama.
Vidljivost
Kontrolni panel je prilagođen za potpunu vidljivost i omogućava detaljno upravljanje svim uređajima, operaterima, konfiguracijskim opcijama i dijagnostiku sistema samo jednim klikom.
Audit Log
Sve promene u sistemu se prate. Svaka promena objekta ili statusa je zapisana za potrebe buduće analize.
Engine
Glasovni "engine" podržava čak 35 jezika. Takođe, nudi mnoštvo opcija poput: TouchConfig, TouchConnect, SoundSense and BlueStreak.

Kako radi Voice?

Magacioner komunicira sa sistemom preko glasovnih instrukcija/odgovora. Za funkcionalan rad potreban je sistem za skladišno poslovanje (WMS), sa dodatkom za glasovno upravljanje, a skladište mora imati dobru pokrivenost Wi-Fi signalom. Magacioner je opremljen sa glasovnim terminalom, koji nosi oko struka i sa slušalicama i mikrofonom.

PREDNOSTI

Prednosti skladišta u kojima se koristi Voice tehnologija

Uvođenje novih IT rešenja za unapređenje internih procesa u logistici postaje imperativ opstanka preduzeća u vreme porasta konkurencije na području lanca snabdevanja. 

Povećana tačnost 85%
Povećana produktivnost 35%
Smanjeno vreme obuke 65%
Povećana sigurnost 30%
Broj podržanih jezika 35
Povrat investicije ROI/meseci 9-18

Glasovno upravljanje skladištem - za sve!

Voice tehnologija je glavni oslonac poslovanja velikih distributivnih centara već dugi niz godina, ali za mnoge druge male i srednje velike kompanije Voice tehnologija je bila nedostižna. Ulaganja u infrastrukturu i troškovi prilagođavanja bile su samo neke od prepreka. Do sada. Predstavljamo Vam Voice tehnologiju koja je namenjena kako velikim, tako i malim i srednjim skladištima.
Studije slučaja

Šta kažu naši kupci?

Uspešno implementirani sistemi i završeni projekti, kao i zadovoljni kupci dokaz su da su naša rešenja usmerena na ispunjavanje zahteva sa ciljem poboljšanja i optimizacije poslovnih procesa.

Zahvaljujući uvedenom rešenju u Atlanticu su povećali produktivnost za oko 20 posto.

Hrvatski FMCG proizvođač i distributer, Atlantic Grupa povećao je svoju produktivnost za oko 20 posto, pomoću glasovne tehnologije Honeywell Vocollect Voice Solutions, implementirane od strane Špice. Kompanija Atlantic je takođe smanjila stopu grešaka na 0,05 posto i postavila temelje za sveobuhvatnu analizu podataka i optimizaciju ruta.

Holandsko-belgijska retail grupacija Ahold Delhaize, koja posluje u Srbiji odlučila se za glasovnu tehnologiju u svom logističkom centru za snabdevanje 431 supermarketa širom zemlje. 

Delhaize svakodnevno na 100 stanica utovara i istovara oko 250 kamiona - i sve to uz minimalan broj grešaka. To se postiže uz pomoć tri potpuno različita sistema komisioniranja: dok se mlečni proizvodi prikupljanju pomoću handheld uređaja, koncept za komisioniranje unutar dva veća skladišna prostora (za voće i povrće i ambijentalne proizvode) temelje se na Honeywell-ovom Vocollect glasovnom rešenju. Prelaz sa ručnih na voice terminale desio se 2018. godine, a sistem implementiran od strane Špice je osigurao brz i nesmetan rad. Glavni rezultat je povećanje produktivnosti.

Suočeni sa velikim izazovima u svom distribucijskom centru i hladnom pogonu, u Mercatoru su se odlučili da poboljšaju uslove za rad, sigurnost i produktivnost uvođenjem glasovnog upravljanja u skladištu.

Zaposleni u Mercatoru rade u ekstremnim uslovima, kao što su: izuzetno niska temperatura, rad sa rukavicama koje otežavaju rukovanje sa čitačima barkoda, na ekranima terminala se tokom rada skuplja led, baterije uređaja su slabo izdržljive i brojni drugi..

Naš partner : Honeywell Voice

Naš partner : Honeywell Voice

Šta možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacija je jedinstvena i ima različite potrebe i zahteve. Zajedno možemo pronaći pravo rešenje koje će Vam pomoći da ostvarite ciljeve i to u okviru Vaših finansijskih okvira.