Choose languageLanguage
Brošura

Glasovno upravljanje skladištem: VoiceXtreme

Glasovno upravljanje skladištem: VoiceXtreme

Uvođenje novih IT rešenja za unapređenje internih procesa u logistici postaje imperativ opstanka preduzeća u vreme porasta konkurencije na području lanca snabdevanja. Jedno od najperspektivnijih rešenja je rad pomoću glasa, koji je alternativa ručnim terminalima ili klasičnom radu sa papirima. Na taj način radniku su omogućeni bolji uslovi za postizanje veće efikasnosti, sa slobodnim rukama, fokusom na rad sa manje grešaka i uopšteno boljim uslovima za rad, a rezultat za kompaniju je znatno brži povrat investicije.

VoiceXtreme (VoX) je softver koji značajno smanjuje postojeće troškove, povećava brzinu, produktivnost i sigurnost radnika. Glas je najprirodniji način komunikacije, što u velikoj meri olakšava korišćenje i brzinu edukacije zaposlenih. Takođe, podržavanjem više od 35 svetskih jezika rešavamo problem velike fluktuacije i mobilnosti radne snage.

VoiceXtreme omogućava korisniku da zadaje zadatke u realnom vremenu, dodaje naloge, odrađuje popis u hodu, omogućava offline razmenu podataka, optimizuje kretanje skladištara kroz skladište i omogućava sprovođenje inspekcije opreme, obrađuje više naloga istovremeno i brojne druge.