Ko smo i čime se bavimo?

Upravljamo realnim prostorom u realnom vremenu
Špica DNK

Upravljamo realnim prostorom u realnom vremenu

Razvojem vlastitih rešenja, cilj nam je da povećamo efikasnost i efektivnost radnih procesa naših klijenata, pritom im olakšavajući da ostvare svoj plan. U našem radu, vodimo se sloganom „Najbolji Zajedno“ – kako u ustanovljavanju povezanosti kontrole prostora i radnog vremena, tako i kada je reč o odnosima sa klijentima i partnerima. Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena čine deo najbitnijih elemenata svake organizacije. Odnos sa klijentom zbog toga izgrađujemo na poverenju, kako bismo što bolje upoznali potrebe klijenata i izbegli eventualne poteškoće u implementaciji sistema.


Vodeći u regiji, prepoznati u svetu
Vizija nam je da postanemo vodeći proizvođač rešenja za digitalnu transformaciju na području upravljanja ljudskim resursom i na području logistike.
Agilnost
Moderno poslovanje je intenzivno, a tržište postaje pravo bojno polje. Pobednici mogu biti jedino organizacije koje su agilne i efikasne. Agilnost u poslovanju omogućava organizaciji da se brzo prilagođava promenama i tako ostvaruje uspehe u okruženju u kojem je jedino promena – konstanta. Efikasnost omogućava povećanje konkurentnosti što potencijalnim kupcima pruža osećaj sigurnosti i pouzdanosti u procesu odabira poslovnog partnera. 
Kreativnost
Sa sopstvenim odeljenjem razvoja, neprestano radimo na usavršavanju rešenja koja nudimo klijentima i koja koristimo u vlastitim poslovnim procesima. U Špici, inovacije ne završavaju na razvoju novog rešenja, već se trudimo da inovacija zaživi na tržištu i da kupac postigne željeni poslovni cilj. Glavni fokus našeg rada je razvoj identifikacionih tehnologija za različite svrhe, a posebno na području evidencije radnog vremena i kontrole pristupa, te u sektoru logistike. 
EX- centričnost
Još je Darvin utvrdio da se najlepše morske životinje i najživopisnije boje nalaze po ivicama koralnog grebena. Dakle, ono najbolje se događa na periferiji, a ne u središtu. Na periferiji je najveća bitka i preživljavaju samo oni koji pomeraju granice svojih mogućnosti. Mi u Špici uvek prihvatamo nove izazove i krećemo se prema nemirnim vodama, a sve u cilju poboljšanja iskustva naših korisnika.
30+
godina uspešnog poslovanja
300+
ljudi uključenih u CEE partnerstvo
3.000+
zadovoljnih korisnika
1.000.000
svakodnevnih korišćenja sistema
Ko smo mi

Upoznajte naš tim

U Špici imamo stručnjake u području prodaje, marketinga, podrške i razvoja. Na taj način našim kupcima nudimo rešenja koja su rezultat vlastitog razvoja, poslovnog i tehničkog savetovanja i pouzdane podrške. 

Rade Matijević
Rade Matijević
Direktor
Tone Stanovnik
Direktor
Jernej Sluga
Prokurist
Andrija Pušić
Produktni direktor
Andrej Planina
Direktor SCM divizije
Matjaž Zupan
Direktor WFM divizije
Gašper Pintarič
Vodja Izvedbe
Sertifikati

U znanju je moć

SAP Silver Partner

Integracija Time&Space sa SAP sistemom je sertifikovana od strane SAP-a, što garantuje kvalitet i pouzdanost naše usluge.

Oracle Silver Partner

Većina Špicinih tešenja podržava i MS i Oracle baze podataka. Uspostavili smo Silver Partner status sa kompanijom Oracle.

ISO/IEC 27001 i ISO 9001

Sertifikati ISO/IEC 27001 i ISO 9001 dokaz su naše posvećenosti kvalitetu i merilo našeg sopstvenog učinka.

Zebra Premier Partner

Kompanija Zebra nam je dodelila najviši partnerski status zbog posvećenosti kvalitetu izvođenja i odličnim prodajnim rezultatima.

Honeywell Gold Performance Partner

Izabrani smo u Honeywell Gold partnersku grupu jer ispunjavamo zahtevne tehničke i prodajne uslove u korist naših klijenata.

NiceLabel Platinum Partner

Platinum Partner status je dokaz naše posvećenosti razvoju sposobnosti i kompetencija potrebnih za implementaciju, prodaju i servis NiceLabel rešenja za označavanje.

Špica Centar d.o.o.

Novi Beograd, 11070, Srbija
Tekući račun: 275000022001054363 - OTP Banka Srbija

Matični broj: 17417746
PIB: 101520930

Direktor: Rade Matijević
Bulevar Mihajla Pupina 165v
+381 11 222 50 70
info.rs@spica.com
Kontaktirajte nas