Ko smo i čime se bavimo?

Upravljamo realnim prostorom u realnom vremenu
Špica DNK

Upravljamo realnim prostorom u realnom vremenu

Razvojem vlastitih rešenja, cilj nam je da povećamo efikasnost i efektivnost radnih procesa naših klijenata, pritom im olakšavajući da ostvare svoj plan. U našem radu, vodimo se sloganom „Najbolji Zajedno“ – kako u ustanovljavanju povezanosti kontrole prostora i radnog vremena, tako i kada je reč o odnosima sa klijentima i partnerima. Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena čine deo najbitnijih elemenata svake organizacije. Odnos sa klijentom zbog toga izgrađujemo na poverenju, kako bismo što bolje upoznali potrebe klijenata i izbegli eventualne poteškoće u implementaciji sistema.


Vodeći u regiji, prepoznati u svetu
Vizija nam je da postanemo vodeći proizvođač rešenja za digitalnu transformaciju na području upravljanja ljudskim resursom i na području logistike.
Agilnost
Moderno poslovanje je intenzivno, a tržište postaje pravo bojno polje. Pobednici mogu biti jedino organizacije koje su agilne i efikasne. Agilnost u poslovanju omogućava organizaciji da se brzo prilagođava promenama i tako ostvaruje uspehe u okruženju u kojem je jedino promena – konstanta. Efikasnost omogućava povećanje konkurentnosti što potencijalnim kupcima pruža osećaj sigurnosti i pouzdanosti u procesu odabira poslovnog partnera. 
Kreativnost
Sa sopstvenim odeljenjem razvoja, neprestano radimo na usavršavanju rešenja koja nudimo klijentima i koja koristimo u vlastitim poslovnim procesima. U Špici, inovacije ne završavaju na razvoju novog rešenja, već se trudimo da inovacija zaživi na tržištu i da kupac postigne željeni poslovni cilj. Glavni fokus našeg rada je razvoj identifikacionih tehnologija za različite svrhe, a posebno na području evidencije radnog vremena i kontrole pristupa, te u sektoru logistike. 
EX- centričnost
Još je Darvin utvrdio da se najlepše morske životinje i najživopisnije boje nalaze po ivicama koralnog grebena. Dakle, ono najbolje se događa na periferiji, a ne u središtu. Na periferiji je najveća bitka i preživljavaju samo oni koji pomeraju granice svojih mogućnosti. Mi u Špici uvek prihvatamo nove izazove i krećemo se prema nemirnim vodama, a sve u cilju poboljšanja iskustva naših korisnika.
30 +
godina uspešnog poslovanja
300+
ljudi uključenih u CEE partnerstvo
3.000 +
zadovoljnih korisnika
1.000.000
svakodnevnih korišćenja sistema
Ko smo mi

Upoznajte našu ekipu

U Špici imamo stručnjake u području prodaje, marketinga, podrške i razvoja. Na taj način našim kupcima nudimo rešenja koja su rezultat vlastitog razvoja, poslovnog i tehničkog savetovanja i pouzdane podrške. 

Tone Stanovnik
Direktor
Jernej Sluga
Prokurist
Andrija Pušić
Produktni direktor
Andrej Planina
Direktor SCM divizije
Matjaž Zupan
Direktor WFM divizije
Gašper Pintarič
Vodja Izvedbe
Certifikati

V znanju je moč

SAP Silver Partner

Integracija Time&Space s sistemom SAP je s strani SAP certificirana rešitev, kar zagotavlja kakovost in zanesljivost storitve.

Oracle Silver Partner

Večina Špicinih rešitev podpira tako MS kot Oracle podatkovne baze. Z Oraclom smo vzpostavili Silver Partner povezavo.

ISO/IEC 27001 in ISO 9001

Certifikata ISO/IEC 27001 in ISO 9001 sta dokaz naše predanosti kakovosti in merilo lastne uspešnosti.

Zebra Premier Partner

Zebra nam je podelila najvišji partnerski status zaradi naše predanosti kvaliteti izvedbe in odličnim prodajnim rezultatom.

Honeywell Gold Performance Partner

V skupino Honeywell zlatih partnerjev smo izbrani, ker izpolnjujemo zahtevne tehnične in prodajne pogoje v korist naših strank.

NiceLabel Platinum Partner

Platinum partnerski status je dokaz naše predanosti k razvoju zmožnosti in kompetenc, potrebnih za uvedbo, prodajo in servis rešitev za označevanje NiceLabel.

Špica Centar d.o.o.

Novi Beograd, 11070, Srbija
Tekući račun: 275000022001054363 - Societe Generale Banka Srbija

Matični broj: 17417746

PIB: 101520930

Direktor: Rade Matijević
Bulevar Mihajla Pupina 165v
011 222 50 70
info.rs@spica.com
Kontaktirajte nas