Choose languageLanguage

Ko smo i čime se bavimo?

O kompaniji

Špica International d. o. o. je vodeći provajder softvera prilagođenih korisnicima i pametnih rešenja za upravljanje radnom snagom, fokusiranih na potrebe savremenog radnog mesta. U proteklih 30 godina, više od 3000 klijenata širom sveta je uz našu pomoć optimizovalo, digitalizovalo i automatizovalo procese upravljanja radnom snagom, kao što su npr. raspoređivanje osoblja, praćenje vremena i prisustva, upravljanje odsustvima, praćenje vremena projekta i drugi procesi vezani za ljudske resurse.

Sa našim rešenjima prilagođenim korisnicima (u oblaku, lokalno, hibridno i na svim uređajima), najsavremenijim tehnologijama i stručnim konsultantima pomogli smo organizacijama da bolje upravljaju vremenom zaposlenih, bez napora ispune zahteve usklađenosti, poboljšaju produktivnost zasnovanu na moćnoj analitici ljudskih resursa i uopšte stvore bolje radno okruženje kako bi privukli vrhunske talente – moderno radno mesto koje je takođe pogodno za rad na daljinu i terenske radnike).

Najvažnije o našoj kompaniji:

 • 30 godina kontinuiranog rasta i poboljšanja
 • 300+ zaposlenih u Špici u zemljama centralne i istočne Evrope
 • 3000+ zadovoljnih klijenata širom sveta
 • 1 milion korisnika naših rešenja na dnevnom nivou
 • Uvrštena u Gartner Workforce Management Market Guide 2019 i 2020
 • Microsoft Partner godine za 2020. godinu
 • Sertifikovani SAP partner
 • Sertifikat ISO 9001 za kvalitet i inovacije
 • Sertifikat ISO 27001 za upravljanje bezbednošću informacija

Upoznajte našu ponudu softverskih rešenja

Naša softverska rešenja pomažu u pametnom upravljanju radnom snagom i povećavanju operativne efikasnosti za sve zaposlene – od malih timova do preduzeća sa više od 10.000 zaposlenih u svim glavnim oblastima industrije, kao što su npr. maloprodaja, građevinarstvo, naftna industrija, ugostiteljstvo, javna uprava i drugo.

Istražite naša rešenja:

 • All Hours — rešenje u oblaku za praćenje vremena i prisustva (oblak)
 • My Hours — rešenje u oblaku za upravljanje projektima (oblak)
 • Time&Space — sistem za kontrolu pristupa kao i vremena i prisustva na nivou preduzeća (oblak, lokalno ili hibridno)
 • Door Cloud — pametno rešenje u oblaku/mobilno rešenje za kontrolu pristupa (oblak)

Naša filozofija

Verujemo da su dugoročni pobednici u poslovnom svetu organizacije koje su prilagodljive i efikasne.

Da biste postigli prilagodljivost i efikasnost, morate upravljati svojim vremenom i prostorom. Morate se fokusirati na prave zadatke u pravo vreme i morate ih obaviti na pravi način uz što manje gubitaka.

Našim softverskim rešenjima pomažemo organizacijama da bolje upravljaju vremenom i prostorom. Pomažemo organizacijama da smanje potencijalni gubitak vremena ili prostora i pomažemo im da postanu prilagodljivije i efikasnije korišćenjem odgovarajućih tehnologija ljudskih resursa.

Želimo da pomognemo našim klijentima da stvore produktivno i organizovano radno mesto na kojem će ljudi rado obavljati svoje zadatke, zato što praćenje vremena i prisustva, izveštaji kadrovske službe, usklađenost i obrada platnih spiskova funkcionišu besprekorno i bez muke.

Više o našoj filozofiji, najnovijim trendovima kao i najvažnije savete u vezi sa savremenim upravljanjem ljudskim resursima i poboljšanjem produktivnosti vašeg tima možete pročitati na našem blogu.

Ako verujete da imamo zajedničku sinergiju kada je u pitanju kreiranje sadržaja, obavestite nas i zajedno ćemo ih istražiti na: blogwithus@spica.com.

Pogledajte video

Dobrodošli u Špicu

U poslu, kao i u sportu, moramo da bude prilagodljivi, efikasni i uporni. 
Pogledajte naš korporativni video i saznajte kako smo pomogli kompanijama svih veličina da postignu viši nivo prilagodljivosti, produktivnosti i efikasnosti troškova. Najbolji smo zajedno!

30
godina uspešnog poslovanja
300+
kolega u Špici ujedinjeno u alijansu za centralnu i istočnu Evropu
3.000+
zadovoljnih klijenata širom sveta
1.000.000+
korisnika naših rešenja na dnevnom nivou
Sertifikati

U znanju je moć

Microsoft Gold Partner

Zlatna oznaka partnerstva dokazuje specijalizovanost i posvećenost u oblasti implementacije Microsoft tehnologije.

SAP sertifikat

Integracija Time&Space sa SAP sistemom je sertifikovana od strane SAP-a, što garantuje kvalitet i pouzdanost naše usluge.

Oracle Silver Partner

Većina Špicinih rešenja podržava MS i Oracle baze podataka. Dokaz naše ekspertize je status ORACLE Silver Partner.

ISO 9001

ISO 9001 je međunarodni standard za sistem upravljanja kvalitetom (engl. QMS). Sertifikati ISO 9001 dokaz su naše posvećenosti kvalitetu i merilo našeg uspeha.

ISO/IEC 27001

Posvećeni smo najvišem nivou bezbednosti u upravljanju informacijama i podacima sa sertifikatom ISO/IEC 27001, međunarodnim standardom za upravljanje bezbednošću informacija.

Microsoft Azure sertifikat za IoT

Špica je član Microsoft Azure Certified for IoT što dokazuje naše sposobnosti u IoT oblasti u kombinaciji sa Azure rešenjima.

Zebra Premier Partner

Kompanija Zebra nam je dodelila najviši partnerski status zbog posvećenosti kvalitetu izvođenja i odličnim prodajnim rezultatima.

Honeywell Gold Performance Partner

Izabrani smo u Honeywell Gold partnersku grupu jer ispunjavamo zahtevne tehničke i prodajne uslove u korist naših klijenata.

NiceLabel Platinum Partner

Platinum Partner status je dokaz naše posvećenosti razvoju sposobnosti i kompetencija potrebnih za implementaciju, prodaju i servis NiceLabel rešenja za označavanje.

Špica Centar d.o.o.

Beograd, 11070, Srbija
Tekući račun: 325-9500500001096-12 OTP Banka Srbija

Matični broj: 17417746
PIB: 101520930

Direktor: Tone Stanovnik
Zakonski zastupnik: Duška Sofronić
Milutina Milankovića 1K
+381 11 76 56 199
info.rs@spica.com