Choose languageLanguage

Ko smo i čime se bavimo?

Upravljamo realnim prostorom u realnom vremenu
Špica DNK

Upravljamo realnim prostorom u realnom vremenu

Razvojem vlastitih rešenja, cilj nam je da povećamo efikasnost i efektivnost radnih procesa naših klijenata, pritom im olakšavajući da ostvare svoj plan. U našem radu, vodimo se sloganom „Najbolji Zajedno“ – kako u ustanovljavanju povezanosti kontrole prostora i radnog vremena, tako i kada je reč o odnosima sa klijentima i partnerima. Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena čine deo najbitnijih elemenata svake organizacije. Odnos sa klijentom zbog toga izgrađujemo na poverenju, kako bismo što bolje upoznali potrebe klijenata i izbegli eventualne poteškoće u implementaciji sistema.


Vodeći u regiji, prepoznati u svetu
Vizija nam je da postanemo vodeći proizvođač rešenja za digitalnu transformaciju na području upravljanja ljudskim resursom i na području logistike.
Agilnost
Moderno poslovanje je intenzivno, a tržište postaje pravo bojno polje. Pobednici mogu biti jedino organizacije koje su agilne i efikasne. Agilnost u poslovanju omogućava organizaciji da se brzo prilagođava promenama i tako ostvaruje uspehe u okruženju u kojem je jedino promena – konstanta. Efikasnost omogućava povećanje konkurentnosti što potencijalnim kupcima pruža osećaj sigurnosti i pouzdanosti u procesu odabira poslovnog partnera. 
Kreativnost
Sa sopstvenim odeljenjem razvoja, neprestano radimo na usavršavanju rešenja koja nudimo klijentima i koja koristimo u vlastitim poslovnim procesima. U Špici, inovacije ne završavaju na razvoju novog rešenja, već se trudimo da inovacija zaživi na tržištu i da kupac postigne željeni poslovni cilj. Glavni fokus našeg rada je razvoj identifikacionih tehnologija za različite svrhe, a posebno na području evidencije radnog vremena i kontrole pristupa, te u sektoru logistike. 
EX- centričnost
Još je Darvin utvrdio da se najlepše morske životinje i najživopisnije boje nalaze po ivicama koralnog grebena. Dakle, ono najbolje se događa na periferiji, a ne u središtu. Na periferiji je najveća bitka i preživljavaju samo oni koji pomeraju granice svojih mogućnosti. Mi u Špici uvek prihvatamo nove izazove i krećemo se prema nemirnim vodama, a sve u cilju poboljšanja iskustva naših korisnika.
30+
godina uspešnog poslovanja
300+
ljudi uključenih u CEE partnerstvo
3.000+
zadovoljnih korisnika
1.000.000
svakodnevnih korišćenja sistema
Ko smo mi?

Upoznajte naš tim

U Špici imamo stručnjake iz oblasti prodaje, marketinga, podrške i razvoja. Na taj način našim kupcima nudimo rešenja koja su rezultat vlastitog razvoja, poslovnog i tehničkog savetovanja i pouzdane podrške. 

Tone Stanovnik
Direktor
Jernej Sluga
Prokurist
Andrija Pušić
Produktni direktor
Andrej Planina
Direktor SCM divizije
Sertifikati

U znanju je moć

SAP Silver Partner

Integracija Time&Space sa SAP sistemom je sertifikovana od strane SAP-a, što garantuje kvalitet i pouzdanost naše usluge.

Oracle Silver Partner

Većina Špicinih tešenja podržava i MS i Oracle baze podataka. Uspostavili smo Silver Partner status sa kompanijom Oracle.

ISO/IEC 27001 i ISO 9001

Sertifikati ISO/IEC 27001 i ISO 9001 dokaz su naše posvećenosti kvalitetu i merilo našeg sopstvenog učinka.

Zebra Premier Partner

Kompanija Zebra nam je dodelila najviši partnerski status zbog posvećenosti kvalitetu izvođenja i odličnim prodajnim rezultatima.

Honeywell Gold Performance Partner

Izabrani smo u Honeywell Gold partnersku grupu jer ispunjavamo zahtevne tehničke i prodajne uslove u korist naših klijenata.

NiceLabel Platinum Partner

Platinum Partner status je dokaz naše posvećenosti razvoju sposobnosti i kompetencija potrebnih za implementaciju, prodaju i servis NiceLabel rešenja za označavanje.

Špica Centar d.o.o.

Beograd, 11070, Srbija
Tekući račun: 325-9500500001096-12 OTP Banka Srbija

Matični broj: 17417746
PIB: 101520930

Direktor: Tone Stanovnik
Zakonski zastupnik: Duška Sofronić
Milutina Milankovića 1K
+381 11 76 56 199
info.rs@spica.com