Choose languageLanguage
Rešenje

Kontrola radnog vremena

Nemojte više gubiti vreme na papirne obrasce, digitalne tabele ili onlajn kalkulatore: premestite evidenciju radnog vremena na ŠPICA All Hours i umesto toga se fokusirajte na pravi posao.

  • Aktuelna evidencija radnog vremena
  • Uštedite vreme i smanjite greške
  • Automatizujte obradu platnog spiska

Nema više traćenja vremena

Traćenje vremena na evidenciju radnog vremena nije ono za šta ste se prijavili, a nije ni ono zbog čega ste angažovali svoje zaposlene. 

Umesto da koristite Excel tabele ili papirne obrasce, zaposleni samo treba da pritisnu dugme da bi registrovali dolazak i vaša evidencija radnog vremena je gotova.

Nema više traćenja vremena
Jednostavna upotreba

Jednostavna upotreba

Mobilna aplikacija automatski podseća zaposlene da prijave dolazak kada stignu na određenu lokaciju. To će vas poštedeti muke i učiniti primenu jednostavnijom.

Korišćenje fizičkog sata za registraciju ili onlajn registracije dolaska je takođe jednostavno i lako, tako da čak i zaposleni koji nisu vični u korišćenju tehnike neće imati problema prilikom korišćenja bez posebne obuke.

Ako zaposleni zaborave da registruju dolazak, ručno mogu uneti informacije koje će menadžeri odobriti ili odbiti.

Neograničen broj prilagođenih kategorija radnog vremena

Neograničen broj prilagođenih kategorija radnog vremena

ŠPICA All Hours se prilagođava potrebama vašeg preduzeća sa veoma prilagodljivim pravilima obračunavanja. 

Prekovremeni rad, noćno radno vreme i druge kategorije radnog vremena specifične za preduzeće se automatski obračunavaju na osnovu pravila koja izaberete.

Grupe pravila za obračunavanje se zovu još i vremenska pravila i mogu se automatski primeniti na različite dane pod različitim uslovima. Na ovaj način vreme zaposlenog se uvek pravilno obračunava za različite vrste smena i različite vrste radnika. 

Automatizacija i pojednostavljivanje obrade platnog spiska

Automatizacija i pojednostavljivanje obrade platnog spiska

Svakoj registraciji dolaska i odlaska je dodeljen precizan vremenski pečat. Špica All Hours automatski obračunava plaćene sate, prekovremeni rad, pauze za ručak i druge kategorije radnog vremena i to na osnovu vremena dolaska i pravila za obračunavanje koja ste podesili.

Oslobodite preduzeće dugotrajnih procedura i ručnih unosa. Umesto toga, izvezite evidencije radnog vremena za potrebe precizne obrade platnog spiska i bez muke ispunite zahteve usklađenosti. 

Besplatno isprobajte ŠPICA All Hours!

Besplatno isprobajte ŠPICA All Hours aplikaciju u periodu 14 dana, a zatim odlučite da li je pogodna za vaše poslovanje.

Pozovite nas na +381 11 4180 006 ili nam pošaljite upit na sales@allhours.com. 

Isprobajte besplatno
> Nije potrebna platna kartica
> Mogućnost otkazivanja u bilo kom trenutku