Choose languageLanguage
Rešenje

Izvoz podataka za obračun zarada

Precizni podaci o raspoređivanju i prisustvu omogućavaju bržu i lakšu obradu platnog spiska. Prilagodite izveštaje i izvezite potrebne podatke, ili koristite naš API za besprekornu integraciju.

  • Smanjite vreme obrade platnog spiska
  • Pristup API-ju je uključen u svaku pretplatu
  • Ispunite zahteve usklađenosti i sačuvajte sigurnost podataka

Brža i preciznija obrada platnog spiska

Brža i preciznija obrada platnog spiska

Izvezite prilagođeni izveštaj koji odgovara specifičnim potrebama preduzeća i koji se lako uvozi u vaše postojeće rešenje za obradu plata.

ŠPICA All Hours prati i izračunava plaćene i neplaćene sate, rad od kuće, prekovremeni rad, pauze za ručak i razne druge vrste plaćanja.

Svaka vrsta plaćanja može da se upari sa određenim ID-om, tako da evidencije radnog vremena lako možete da uvezete u knjigovodstveni softver.

API pristup

API pristup

API-ji omogućavaju da se različita rešenja, kao što su npr. softveri za vreme, prisustvo i knjigovodstvo, međusobno povezuju bez dodatnih aktivnosti korisnika. To znači da se podaci iz Špica All Hours mogu pojaviti u vašem softveru za obradu platnog spiska.

Špica All Hours obezbeđuje savremeni API tako da naš sistem možete integrisati sa bilo kojim provajderom usluge obrade platnog spiska. 

Pristup API-ju je uključen u svaki tip pretplate na Špica All Hours.

U slučaju da vam je potrebna pomoć prilikom pripreme vašeg sistema za integraciju, Špica obezbeđuje tim programera koji će saslušati vaše potrebe i razviti prilagođeno rešenje u skladu sa vašim specifikacijama. Obratite nam se za više informacija.

Čuvajte sve podatke na jednom mestu

Čuvajte sve podatke na jednom mestu

ŠPICA All Hours vam obezbeđuje sažetke o plaćenim satima, odsustvima i prekovremenom radu u određenom periodu.

Sve administrativne procese vezane za vreme i prisustvo izvršavajte na jednom mestu i smanjite obim administrativnih poslova za menadžere, kadrovsku službu, knjigovodstvo i zaposlene. Izvezite evidencije radnog vremena za jednostavniju i precizniju obradu platnog spiska i bez muke ispunite zahteve usklađenosti.

Besplatno isprobajte ŠPICA All Hours!

Besplatno isprobajte ŠPICA All Hours aplikaciju u periodu 14 dana, a zatim odlučite da li je pogodna za vaše poslovanje.

Pozovite nas na +381 11 4180 006 ili nam pošaljite upit na sales@allhours.com. 

Isprobajte besplatno
> Nije potrebna platna kartica
> Mogućnost otkazivanja u bilo kom trenutku
10+ integracija

Brojne integracije za bržu obradu platnog spiska