Choose languageLanguage

Zašto se odlučiti za Špicu?

U nastavku su navedeni glavni razlozi zašto treba da izaberete ŠPICU za svog dobavljača za upravljanje radom snagom:

3.000+
Zaposleni u Spici, sa internim R&D
300+
Spica employees, with in-house R&D
30+
godine kontinuiranog rasta i poboljšanja
Uključivanje, prilagođavanje i vrhunska korisnička podrška

Uključivanje, prilagođavanje i vrhunska korisnička podrška

Naši sistemi su veoma fleksibilni i prilagodljivi. Kakvi god bili zahtevi vaše kompanije, uvek možemo prilagoditi naša softverska rešenja kako bismo najefikasnije odgovorili na te zahteve.

Dok uvodimo naš sistem upoznaćemo vas sa čitavim nizom dostupnih funkcija i objasniti vam kako vam one mogu pomoći pri ostvarivanju organizacionih ciljeva. Zahvaljujući jednostavnom uključivanju nećete imati problema prilikom korišćenja našeg softvera, a tranzicija vaših zaposlenih će biti brza i laka. 

Naša rešenja su pohvaljena kao „Najbolja za korišćenje“ i „Najkorisnija podrška“.

Dobitna kombinacija softverskih i hardverskih rešenja

Dobitna kombinacija softverskih i hardverskih rešenja

Naša rešenja za upravljanje radnom snagom mogu pokriti širok spektar poslovnih potreba, zahvaljujući jedinstvenim softverskim i hardverskim tehnologijama. U mogućnosti smo da obezbedimo sopstvene terminale za registraciju dolaska i odlaska, zajedno sa dodatnim hardverom za različita podešavanja vremena, prisustva i kontrole pristupa. 

Takođe nudimo različite opcije implementacije softvera, bilo da se radi o Cloudu, lokalnoj ili hibridnoj opciji. Bez obzira na vaše potrebe, postaraćemo se da dobijete odgovarajuće rešenje.

Priznato od strane Gartnerovog Vodiča za tržište upravljanja radnom snagom

Priznato od strane Gartnerovog Vodiča za tržište upravljanja radnom snagom

Gartner je dve godine zaredom odao priznanje Špici kao jednom od vodećih dobavljača usluga za upravljanje radnom snagom: još jedan dokaz da smo pouzdan partner koji će vam pomoći da povećate produktivnost u kompaniji tako što ćete stvoriti moderno radno mesto i digitalizovati ključne poslove vezane za ljudske resurse.

Partnerstva sa renomiranim svetskim dobavljačima IT usluga

Partnerstva sa renomiranim svetskim dobavljačima IT usluga

Povezani smo sa globalnim IT partnerima kao što su Microsoft, SAP, ORACLE i drugi, kako bismo uspešno zadovoljili potrebe naših klijenata u oblasti razvoja, implementacije, distribucije i integracije. Prepoznati kao jedan od vrhunskih dobavljača u svojoj oblasti, u saradnji sa našim partnerima smo uspešno završili mnoge izazovne projekte upravljanja radnom snagom.

  • Partner godine kompanije Microsoft
  • Sertifikovani SAP partner

ISO sertifikat

ISO sertifikat

Imamo dva ISO sertifikata. Prvi je ISO 9001 sertifikat za kvalitet i inovacije, a drugi je ISO 27001 za upravljanje bezbednošću informacija. Vrhunski kvalitet i bezbednost su sastavni deo svih naših rešenja.

Studije primera naših zadovoljnih kupaca u maloprodaji

Naš cilj je bio da pojednostavimo praćenje radnog vremena i prisustva kao i proces prikupljanja podataka za obradu platnog spiska. Suzana Makivić, menadžer ljudskih resursa

Kako Clarus upravlja vremenom i prisustvom u 34 filijale i automatizuje obradu platnog spiska

Clarus je vodeći dobavljač oftalmološke opreme i najveći oftalmološki centar u Sloveniji. Imaju 34 filijale, više od 145 zaposlenih i više od 100 brendova naočara i druge oftalmološke opreme.

Clarus u svojim filijalama koristi usluge kompanije Špica za registraciju dolaska i odlaska zaposlenih. Tako je uvek jasno da li su odgovarajući zaposleni u pravo vreme u odgovarajućoj filijali i ko je pristupio određenoj filijali. Zaposleni (i njihovi menadžeri) u mobilnoj aplikaciji uvek mogu da vide analizu svog radnog vremena i prisustva, uključujući plaćeno prisustvo, pauze za ručak, prekovremeni rad i preostale dane godišnjeg odmora. Tačni podaci iz evidencije radnog vremena se lako mogu izvesti i uvesti u ERP softver za automatsku obradu platnog spiska.

140
+ zaposlenih
30
lokacije
25
različiti rasporedi

Vaš lični demo uživo

Rezervišite razgovor sa našim predstavnikom za prodaju da biste se bolje upoznali sa našim pametnim rešenjem za upravljanje z ljudskim resursima u oblasti retaila.

  • Demo uživo
  • Besplatna konsultacija
  • Svi odgovori na vaša pitanja
  • Besplatna probna verzija
Zakažite web demo