• Evidencija radnog vremena

  Kod komponenti, a posebno kod sistema, čije je funkcionisanje kritično za obavljanje radnog procesa, uspešno obezbeđivanje visoke raspoloživosti, odnosno kratko vreme ispada, zahteva viši stepen organizacije i koordinacije. U praksi, proveren okvir za ovaj nestandardni odnos između korisnika i izvođača predstavlja Ugovor o održavanju sistema.

  Preuzmite brošuru o Održavanje sistema

Evidencija radnog vremena

U kompaniji se jedino vreme ne može zameniti, a svaki njegov gubitak je konačan. Vreme se ne može kupiti ni na berzi, ni u prodavnici i ono postaje sve značajniji resurs.

Redovna evidencija radnog vremena u realnom vremenu omogućava transparentnost i jednak tretman zaposlenih. Uz neposredan pristup podacima omogućeno vam je da pratite pojedinačni doprinos zaposlenih ciljevima vaše organizacije.

Time & Space je efikasno rešenje za evidenciju radnog vremena. Omogućava vam određivanje različitih rasporeda i pravila za kontrolu radnog vremena, prikazivanje utrošenog vremena i troškova projekata. Precizno izračunavanje podataka u realnom vremenu može da se koristi i za precizno analiziranje efikasnosti korišćenja radnog vremena. Podaci mogu da se prenesu i na druge sisteme za obračun plata i kadrovskih evidencija.

 • Evidencija radnog vremena

  Evidencija radnog vremena

  Vođenje evidencije radnog vremena omogućava praćenje svih zabeleženih događaja (dolazak na posao, odlazak sa posla, službeni izlazak, itd.) i izostanaka sa posla.

  Opširnije
 • Planiranje radnog vremena

  Planiranje radnog vremena

  Planiranje rasporeda zaposlenih je složen proces koji ne nudi jedno ili jednostavno rešenje.

  Opširnije
 • Špica mobile time

  Špica mobile time

  Spica Mobile Time je aplikacija za pametne telefone (Android, iOS) koja omogućuje Time&Space korisniku sprovođenje svih ključnih aktivnosti na mobilnom uređaju.

  Opširnije
 • Povezivanje sa platama

  Povezivanje sa platama

  PIF (Payroll Integration Framework) je rešenje koje omogućuje korisniku obračunavanje radnog vremena za obračun zarada kao i postavljanje naprednih proračuna radnog vremena za potrebe analize i kreiranja izveštaja.

  Opširnije
 • Upravljanje odsutnostima

  Upravljanje odsutnostima

  Upravljanje odsustvima obično podrazumeva puno papirologije, kašnjenja pri unosu u evidenciju, pravovremenost uvida i predstavlja izvor grešaka.

  Opširnije
 • Analitika

  Analitika

  Podatke iz evidencije radnog vremena možete upotrebiti za prikaz ključnih indikatora uspešnosti upravljanja radnim vremenom svojih zaposlenih.

  Opširnije
 • Oprema

  Oprema

  Terminali za registraciju prisustva na poslu i kontroleri pristupa su osnovni elementi hardvera sistema Time&Space, a zidni i stoni čitači služe za identifikaciju korisnika.

  Oprema
 • Usluge

  Rešenje za upravljanje radnim vremenom može uključivati i razne usluge.

  Opširnije

Kontakt

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt
Robert Dečov
011 222 50 72
robert.decov@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: