Choose languageLanguage
Novost

Špica je učestvovala na petom HRM kongresu!

Špica je učestvovala na petom HRM kongresu!
Maja Tepavac
Autor
Maja Tepavac
Datum
01/03/2024

Špica je u ponedeljak, 26.02.2024. godine učestvovala na petom po redu HRM kongresu, u organizaciji Menadžment Centra Beograd. Kongres je održan u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza. 

undefined

Preko 500 učesnika je bilo u prilici da čuje čak 11 panela sa 52 sjajnih panelista. Kongres je privukao pažnju velikog broja direktora najvećih kompanija, koji su se okupili na jednom mestu, pružajući učesnicima priliku da razmene ideje i iskustva o aktuelnim trendovima i izazovima u upravljanju ljudskim resursima. Kompanija Špica Centar je bila srebrni sponzor ovog događaja, a na našem štandu smo prikazali kako funkcioniše sistem za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa. Takođe, organizovali smo nagradnu igru i iskoristili vreme pauze da se malo zabavimo i porazgovaramo sa učesnicima. Glavnu nagradu osvojila je Marija Jovanović, iz kompanije NIDEC. 

Špica posluje preko 30 godina i predstavlja lidera u regionu na području rešenja za upravljanje radnim vremenom i kontrolom pristupa, sa više od 3000 instaliranih sistema u EMEA regiji, od čega je više od 200 u Srbiji.

U nastavku pogledajte delić atmosfere sa kongresa. :)

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined






>