Choose languageLanguage

Etikete za sve vrste proizvoda

Pravilno odabrane etikete su osnov efikasnog lanca snabdevanja. Omogućavaju sledljivost proizvoda, automatizovane proizvodne procese i uštedu novca. U ponudi imamo preko 40 različitih materijala etiketa, kojima možemo da obeležimo sve vrste proizvoda.

ETIKETE ZA RAZLIČITE SVRHE

Izbor etikete prilagodite svojoj industriji

Uz poplavu različitih etiketa na tržištu, prilikom izbora materijala etikete za obeležavanje proizvoda ključna su dva faktora: izbor materijala, koji mora biti otporan na sve uticaje okruženja i izbor ekonomski najpovoljnije etikete. Pomoću 30 godina iskustva na području obeležavanja proizvoda i širokom izborom samolepljivih etiketa možemo vas posavetovati prilikom izbora optimalnog materijala za vaše potrebe.
Automobilska industrija

Bilo da se radi o digitalizaciji proizvodnje ili o zahtevima naručioca - širokim izborom različitih materijala možemo trajno ili samo privremeno da obeležimo praktično sve sastavne delove automobila.

Elektronski uređaji

Etikete za obeležavanje svih vrsta komponenti elektronskih uređaja. Nudimo rešenja u skladu sa standardima industrije, koja vas neće ostaviti na cedilu.

Industrija gvožđa

Obeležavanje proizvoda u industriji čelika i aluminijuma bitno pojednostavljuje proizvodnju i poslovanje. Na raspolaganju su posebne etikete sa ekstremno snažnim lepkom i etikete, koje mogu da izdrže visoke temperature (i preko 1000°C).

Industrija proizvoda od plastike

Etikete za obeležavanje svih vrsta plastičnih masa. Izborom odgovarajućeg lepka možemo da obeležimo i plastiku sa niskom površinom energijom i čak hrapave plastične podloge.

Zdravstvo i farmacija

Oblast, u kojoj nema mesta za greške! Možemo da obeležavamo i sve vrste laboratorijskih uzoraka. Za obeležavanje lekova možemo da koristimo sigurnosne etikete, a u ponudi imamo i narukvice za obeležavanje pacijenata bar kodom.

Industrija namirnica u ishrani

Sve etikete, koje su u posrednom kontaktu sa hranom, moraju biti u skladu sa EU propisima. Nudimo etikete za deklaracije ili marketinški privlačne prethodno odštampane etikete.

Nalepnice u logistici

Za obeležavanje logističkih jedinica (paketa ili paleta) koriste se logističke termo etikete, obeležene po GS1 standardu, koje obezbeđuju mogućnost praćenja i traženja jedinica preko celokupnog lanca snabdevanja.

ČESTA PITANJA

Kako pravilno odabrati etiketu?

Kad želite da obeležite svoj proizvod, možete birati između više od 40 različitih materijala etiketa koji su nam na raspolaganju. Izbor odgovarajućih materijala nije jednostavan, jer ima finansijske posledice i istovremeno utiče na upotrebljivost etikete. Kako bi vam olakšali izbor etiketa, za vas smo pripremili nekoliko najčešćih pitanja i odgovore na njih.

Šta možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacije je jedinstvena i ima različite potrebe i zahteve. Zajedno možemo pronaći pravo rešenje koje će Vam pomoći da ostvarite ciljeve i to u okviru Vaših finansijskih okvira.