• Rešenja za upravljanje gotovim novcem

  Tržište upravljanja gotovim novcem u maloprodaji raste i razvija se velikom brzinom, a rešenja za upravljanje gotovim novcem pružaju poboljašanu sigurnost, smanjuju administrativne troškove i poboljšavaju produktivnost zaposlenih.

  Opširnije
 • SafeCash Retail Deposit High Speed

  SafeCash Retail Deposit High Speed je vrhunski sistem za upravljanje gotovim novcem za srednja i velika maloprodajna preduzeća, koja rukuju sa velikim količinama gotovog novca. Ovo back-office rešenje omogućava brzo deponovanje i do 1.000 novčanica po transakciji, u različitim paketima i do 12 kg kovanica, koje su istog trenutka zabeležene i izbrojane, a da su pritom sve neprihvatljive novčanice izdvojene, bilo da su oštećene ili krivotvorene.

  Zahvaljujući naprednim čitačima, brzini očitavanja, algoritmima validacije i softverskom rešenju, u Evropi i šire do danas je instalirano više od 35.000 Gunnebo HS i ostalih cash management uređaja, koji obrađuju novčanice u vrednosti od preko 100 milijardi EUR godišnje. To je rezultat dugogodišnjeg razvoja Gunnebo rešenja za upravljanje gotovinom čiji je cilj da smanje gubitke, povećaju efikasnost i bezbednost procesa i smanje ukupne troškove obrade gotovine, uključujući i vreme rada.

  Postoje tri verzije ovog uređaja, a razlikuju se po broju deponovanih novčanica koje primaju (2.500, 4.000 i 10.000 novčanica).

  Preuzmite brošuru

Kontakt

Darko Korać
+381 11 222 50 70
darko.korac@spica.com
Kontakt