• Rešenja za upravljanje gotovim novcem

  Tržište upravljanja gotovim novcem u maloprodaji raste i razvija se velikom brzinom, a rešenja za upravljanje gotovim novcem pružaju poboljašanu sigurnost, smanjuju administrativne troškove i poboljšavaju produktivnost zaposlenih.

  Opširnije

Rešenja za upravljanje gotovim novcem

Iako je broj kreditnih i debitnih kartica sve veći, a beskontaktna i mobilna plaćanja u porastu, ovi alternativni načini plaćanja samo dopunjuju, a ne zamenjuju upotrebu gotovog novca. Statistika je pokazala da plaćanje gotovim novcem predstavlja više od 80 % transakcija u Evropi. 

Tržište upravljanja gotovim novcem u maloprodaji raste i razvija se brzim tempom, a rešenja za upravljanje gotovim novcem koja pružaju poboljašanu sigurnost, smanjuju administrativne troškove i poboljšavaju produktivnost zaposlenih je sve više. Idealno rešenje mora da funkcioniše u postojećim okruženjima i sa postojećim partnerima, kao što su banke i preduzeća za transport gotovog novca (CIT).

Špica Centar, kao lokalni partner kompanije Gunnebo, globalnog lidera u segmentu retail cash management uređaja nudi širok spektar inteligentnih rešenja za upravljanje gotovim novcem.

 • Back-office rešenja

  Gunnebo rešenja za Back-office fokusiraju se na eliminisanje administracije koja zahteva mnogo vremena, kako bi optimizovali procese rukovanja gotovim novcem. 

  SafeCash Retail Deposit High Speed je uređaj za deponovanje gotovine, koji kombinuje visoku brzinu provere novčanica (ili novčanica i kovanica) i praćenje nivoa (količine) gotovine u realnom vremenu.

   

  Opširnije

Kontakt

Darko Korać
011 222 50 70
darko.korac@spica.com
Kontakt