Choose languageLanguage

Tehnološki napredno upravljanje skladištem

 Digitalizacija skladišta pomoću WMS rešenja omogućava bolju brigu o kupcima i kontrolu zaliha. Pročitajte na koji način Vam mogu pomoći rešenja za visokotehnološka skladišta!

Skladišno poslovanje po Vašoj meri
Funkcionalnosti WMS

Skladišno poslovanje po Vašoj meri

Najveća prednost WMS rešenja za upravljanje skladištima je njegova prilagodljivost. Svaka kompanija ima svoj definisani poslovni proces koji zavisi od industrije, opsega i načina poslovanja. Naše rešenje za upravljanje skladištima ima širok izbor funkcija za optimizaciju skladišnog poslovanja.
Glasovno upravljanje skladištem
Jednostavni glasovni interfejs omogućava brže i jednostavnije preuzimanje različitih artikala. Sistem je postavljen tako da je korisnike rešenja moguće osposobiti za rad nakon samo dva sata obuke, a rešenje je dostupno na više jezika
Sistem za cross-docking
Sistem za cross-docking smanjuje količinu neiskorišćenog prostora u skladištu, čime omogućava bržu isporuku robe krajnjem kupcu.
Jednostavan nadzor nad protokom artikala
Omogućeno je praćenje zaliha po različitim parametrima – po grupama, serijama i datumima 
Integracija s bilo kojim ERP sistemom
Razmena podataka i integracija sa ERP sistemom omogućava bolju koordinaciju i kontrolu procesa od ulaska robe u magacin do isporuke krajnjem kupcu. 
Podrška za e-trgovinu i proizvodnju
Moduli za e-trgovinu i proizvodnju omogućavaju specifična prilagođavanja koja su potrebna za svaki od ovih oblika poslovanja.
Preuzimanje robe po zonama
Štampanje logističke etikete ograničava prikupljanje robe na dobro definisano područje. Na ovaj način je moguće smanjiti vreme potrebno za prikupljanje određenih artikala i optimizovati rute za kretanje zaposlenih. 
Prednosti WMS

Digitalno skladište i visok nivo zadovoljstva kupaca ne mogu jedno bez drugog

Skladišta opremljena naprednim IT rešenjima i opremom, omogućavaju bržu obradu narudžbina i praćenje robe od prijema narudžbine do isporukel.

Brže preuzimanje robe do 30%
Veća produktivnost u postupku puštanja u rad do 20%
Manje operativnih zadataka do  30%

Oprema za upravljanje skladištem

Kompletno rešenje za upravljanje skladištem takođe uključuje mogućnost kupovine ili iznajmljivanja skladišne opreme. Radimo sa vodećim proizvođačima čitača barkoda, prenosivih terminala i štampača nalepnica.

Prenosni terminali

Prenosni terminali

Mobilni terminali (Windows/Android) pogodni su za upotrebu u skladištu, trgovini i za potrebe upravljanja zalihama. Većina terminala ima ugrađene WiFi i GSM komponente koje im omogućavaju očitavanje barkod i RFID oznaka.

Pošaljite upit
Barkod čitači

Barkod čitači

Različite vrste barkod čitača omogućavaju brže obavljanje poslova sa inventarom

Pošaljite upit
Štampači etiketa

Štampači etiketa

Ključni element u skladišnom poslovanju je štampač etiketa. Nudimo kupovinu ili iznajmljivanje termalnih štampača vrhunskog kvaliteta sa etiketama vodećih proizvođača. Ako Vam ponestane potrošnog materijala, možete slobodno naručiti kod nas. 

Pošaljite upit
Potrošni materijal

Potrošni materijal

Nudimo etikete i ribone za sve vrste štampača i čitača koje imamo u ponudi 

Pošaljite upit

Zašto je Špica odličan izbor?

28
implementiranih WMS projekata u regiji
30 +
godina iskustva
1
Pouzdan razvojni tim i tehnička podrška

Šta možemo učiniti za Vas?

Svaka organizacije je jedinstvena i ima različite potrebe i zahteve. Zajedno možemo pronaći pravo rešenje koje će Vam pomoći da ostvarite ciljeve i to u okviru Vaših finansijskih okvira.

Želim sastanak