• Popis osnovnih sredstava

Oprema za popis osnovnih sredstava

Oprema koja se koristi za popis osnovnih sredstava mora da omogući brzo popisivanje i ne sme da ometa proces rada na lokacijama gde se obavlja popis. Posebnu pažnju je potrebno usmeriti na pouzdanost opreme, komunikacione mogućnosti, visoku autonomiju u radu i, svakako, jednostavnost upotrebe.

Uz softversko rešenje za efikasno obavljanje popisa, Špica vam nudi i mobilne računare, bar-kod skenere i štampače bar-kodova najboljih svetskih proizvođača. Svu opremu možemo integrisati u postojeće sisteme i preuzeti brigu o redovnom održavanju i snabdevanju potrošnim materijalom.

 • Mobilni terminali

  Mobilni terminali

  Mobilni računari (ručni terminali) su profesionalni uređaji predviđeni za rad na terenu i u različitim radnim okruženjima. Karakteriše ih visoka pouzdanost, izrazita robusnost i dug vek upotrebe (više od 5 godina).

  Opširnije
 • Štampači etiketa

  Štampači etiketa su profesionalni uređaji koji se koriste za štamapnje bar-kodova na etiketama koje mogu biti različite debljine, od različitih materijala, samolepive ili ne, sa ugrađenim RFID tagom ili bez njega. Za štampanje etiketa za obeležavanje osnovnih sredstava i lokacija uglavnom se koristi termal-transfer tehnologija. U nekim slučajevima, kada se zahteva upotreba etiketa od specijalizovanih materijala, koji su izuzetno otporni na delovanje abrazivnih sredstava, neophodno je koristiti predštampane etikete koje se štampaju posebnim tehnikama. 

  Opširnije
 • Softverska rešenja za mobilne terminale

  Softverska rešenja za mobilne računare

  Mobilni računari isporučuju se sa već instaliranim operativnim sistemom (MS Windows, Android) i sa skupom opštih aplikacija, odnosno funkcija, u zavisnosti od modela i proizvođača. Za potrebe korisnika, u zavisnosti od namene, na mobilni računar neophodno je instalirati odgovarajuće aplikativno rešenje sa kojim računar dobija svoju punu upotrebnu vrednost.

  Opširnije

Kontakt

Darko Korać
011 222 50 70
darko.korac@spica.com
Kontakt