• Obeležavanje i praćenje

 • Barkod verifikacija

  Znate li šta znači trošak prouzrokovan nečitljivošću bar-koda? Ako budete koristili bar-kod verifikator, to vam se sigurno neće desiti.

  Čitljivost bar-kodova je neophodna za nesmetanu razmenu informacija u lancu snabdevanja. Svaki nepročitan bar-kod može prouzrokovati gubljenje vremena, pad produktivnosti i trošak. Jedan nečitak kod u lancu snabdevanja može značiti gubitak u hiljadama evra. Zbog njega može da bude vraćena i cela pošiljka. Korišćenje verifikatora sprečava poništavanje napora uloženih u proizvodnju.

  Naš partner na području verifikcije bar-kodova je preduzeće LVS koje u ovoj oblasti postavlja standarde već 30 godina. Njihovi proizvodi su jedinstveni zbog jednostavnosti korišćenja i mogućnosti verifikacije 1D i 2D bar-kodova pomoću jednog uređaja. Njihovi proizvodi takođe su sertififikovani od strane GS1. Mi vam nudimo verifikatore različitih oblika, za različite načine primene.

  Opširnije
 • Skeniranje bar-kodova

  Primena bar-kodova omogućava mnogo brži i precizniji rad (bez grešaka). Mi nudimo veliki izbor modela bar-kod skenera.

  Prikupljanje podataka pomoću bar-kodova obavlja se mnogo brže i preciznije. Iz ovog razloga i upravljanje procesima može da bude mnogo jednostavnije. Špicina rešenja za prikupljanje bar-kodova sastoje se od iskustva i opreme renomiranih svetskih proizvođača

  Opširnije
 • Rešenja za štampanje

  Potrebno vam je sopstveno rešenje za obeležavanje proizvoda, jer vaše dosadašnje etikete ne zadovoljavaju potrebe vašeg poslovanja?

  Prednosti tačno obeleženih (polu)proizvoda su:

  • Brza i precizna identifikacija proizvoda, kućišta i/ili paleta
  • Efikasna komunikacija sa nadređenim sistemom (ERP/WMS)
  • Optimizacija procesa u lancu snabdevanja.

  Špica je pionir na području bar-kodova i štampanja sa više od 25 godina iskustva, koje garantuju da ćemo za vas svakako naći pravo rešenje za štampanje:

Kontakt

Darko Korać
011 222 50 70
darko.korac@spica.com
Kontakt