• Obeležavanje i praćenje

Sledljivost počinje pravilnim obeležavanjem proizvoda

Pravilno obeležavanje proizvoda je osnov za njihovo praćenje tokom celokupnog veka trajanja. Obeležavanje proizvoda mora da se izvede u skladu sa standardima lanca snabdevanja i sa što manje troškova. Najčešće se bar-kod oznake štampaju kao nalepnice, ali i na same proizvode. Postupak čitanja bar-kodova i RFID oznaka treba izvesti što je moguće jednostavnije i efikasnije, kako bi se sprečili nepotrebni zastoji. Za naše projekte koristimo opremu renomiranih svetskih proizvođača: Zebra, Honeywell, Datamax-O'Neil, TSC i dr. Softversku i mašinsku opremu implementiramo u procese i sisteme naših klijenata. 

 • Oprema

  Oprema koja se koristi za obeležavanje i praćenje proizvoda mora biti prilagođena proizvodnom i skladišnom okruženju i ne bi trebalo da utiče na proces rada. Posebna pažnja posvećena je sigurnosnom aspektu i jednostavnoj primeni u praksi. Možemo vam ponuditi specijalizovane mobilne terminale, skenere, bar-kod verifikatore, štampače bar-koda i RFID opremu. Sarađujemo s vodećim proizvođačima opreme kao što su Datamax-O'Neil, Zebra, LVS i ostali.

  Oprema
 • Ponuda

  Ponuda

  Čitljivost bar-kodova je neophodna za nesmetanu razmenu informacija u lancu snabdevanja. Svaki neočitan bar-kod može prouzrokovati gubitak vremena, pad produktivnosti i povećanje troškova.

  Ponuda
 • Usluge

  Usluge

  Opremu i sisteme nije dovoljno samo kupiti i instalirati. Potrebno ih je pametno koristiti. Špica stručnjaci i spoljni konsultatnti mogu Vam pomoći kod rešavanja raznih zadataka.

  Opširnije

Kontakt

Darko Korać
011 222 50 70
darko.korac@spica.com
Kontakt