• Hotelski sistemi

  Više od 500 hotela u regiji svakodnevno koristi naša rešenja na područiju elektronskih hoteskih brava, radnog vremena, upravljanja radnim zadacima i popisa osnovnih sredstava. Neki od hotela koji su nam ukazali poverenje su Square Nine, Regent Porto Montenegro, Courtyard Marriott, Sheraton Novi Sad, Accor Mama Shelter, Envoy, Falkenstainer, Metropol Palace, Radisson Blu Stari Mlin i mnogi drugi…

 • Upravljanje energijom

  Orion sistem za upravljanje energijom

  Orion Energy Management rešenje nudi štednju po nivoima, dok istovremeno osigurava konfor gostiju. Orion registruje prisustvo gosta u sobi i dozvoljava Vam da kontrolišete i upravljate cenom klimatizacije smeštajnih jedinica u periodu kada nisu u sobi, a monitoring i održavanje prijatne temperature kada se gosti hotela vrate u svoju sobu.

  Orion je mnogo više od “pukog” rešenja za upravljanje energijom, jer nudi punu funkcionalnost bežičnim putem, preko interneta. Mreža može biti podešena nezavisno ili preko interneta zajedno sa VingCard VISIONLINE bežičnim elektronskim bravama. Orion može pomoći da unapredite svoje inicijative za zaštitu životne sredine i da doprinese usporavanju globalnog zagrevanja.

   

  Ušteda energije – Popravite svoj bilans uspeha

  Danas je električna energija drugi najveći izdatak u hotelskoj industriji. Najveći deo tih izdataka je protraćen kroz punu klimatizaciju soba za goste, čak iako gost ne provodi najveći deo dana u svojoj sobi. Inteligentno rešenje za upravljanje energijom omogućiće Vam da podignete efektivnost svog sistema klimatizacije i na taj način dramatično smanjite izdatke za električnu energiju i popravite svoj bilans uspeha na kraju godine.

   

  Osigurajte komfor za Vaše goste

  Smanjenje izdataka za električnu energiju ne treba da ugrozi komfor Vaših gostiju. Ne možete dozvoliti da Vaši gosti zateknu ni prenisku ni previsoku temperaturu u svojoj sobi kada se vrate u nju. Hotelijer će povećati uštede potpunim prekidom dotoka električne energije nekoj sobi, ali može da ugrozi komfor gostiju te sobe. Inteligentno rešenje za upravljanje energijom preuzeće kontrolu nad regulisanjem temperature kada je gost u sobi, i neće dopustiti da u tim prostorijama bude ni pretoplo ni suviše hladno. Istog trenutka kada se gost vrati u sobu, sistem se automatski vraća na podešene parametre.

   

  Unapredite svoje zelene inicijative – Doprinos smanjenju uticaja globalnog zagrevanja

  Inicijative koje imaju pozitivan uticaj na životnu sredinu postaju ključni faktoru hotelskoj industriji. Ovu vrstu zabrinutosti dele kako gosti hotela tako i sami hotelijeri. Gosti očekuju da vide akcije hotela usmerene ka očuvanju životne sredine, koje bi pomogle da se smanji globalno zagrevanje: od ubrusa za višekratnu upotrebu i potrošnje vode, pa do reciklaže plastičnih kartica koje služe kao ključevi. Optimizacija upotrebe sistema za klimatizaciju u Vašem hotelu dramatično smanjuje ukupne izdatke za električnu energiju i pomaže da se Vaš objekat bolje pozicionira na tržištu, kao onaj koji vodi računa o zaštiti životne sredine.

   

  Orion sistem brošuru možete preuzeti ovde.

   

  Želim da saznam više

Kontakt

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: