• Hotelski sistemi

  Više od 500 hotela u regiji svakodnevno koristi naša rešenja na područiju elektronskih hoteskih brava, radnog vremena, upravljanja radnim zadacima i popisa osnovnih sredstava. Neki od hotela koji su nam ukazali poverenje su Square Nine, Regent Porto Montenegro, Courtyard Marriott, Sheraton Novi Sad, Accor Mama Shelter, Envoy, Falkenstainer, Metropol Palace, Radisson Blu Stari Mlin i mnogi drugi…

Gosti se osećaju bezbednije, a samim tim i još udobnije, kada su u mogućnosti da svoje dragocenosti bezbedno odlože u sobni sef.

Odgovarajuća dimenzija i interna utičnica za napajanje u sefu omogućavaju gostima da u njega spokojno zaključaju i svoje elektronske uređaje, npr. ručne ili prenosne računare i da za to vreme istovremeno napune i baterije.

 • Infinity II sobni sef

  Infinity II elektronski sobni sef

  Infinity II postavlja nove standarde za elektronske sobne sefove sa svojim sofisticiranim dizajnom i neprevaziđenim karakteristikama. Sefovi ove serije su više od sefova, više od samo komada nameštaja, oni su umetnost!
  Infinity II je idealan za najzahtevnije hotele, za "lifestyle" brendove i lokale koji se trude da budu drugačiji. Kombinujući sofisticiranu tehnologiju i moderan dizajn, Infinity II je ultimativni izbor za sve hotelijere koji vode računa o dizajnu.

  Opširnije
 • SENTINEL II sobni sef

  SENTINEL II sobni sef

  Elsafe prevazilazi standarde sa svojom novom SENTINEL II serijom hotelskih sobnih sefova. Elsafe je podigao sigurnost u hotelskim sobama na novi nivo i kombinovao je sa funkcionalnim  i modernim dizajnom. SENTINEL II elektronski sobni sef nije samo sobni sef… Postao je moderni komad nameštaja!

  Opširnije
 • Zenith sobni sef

  Zenith sobni sef

  Kada se radi o sigurnosti hotelskih gostiju, Elsafe je uvek bio izbor hotelijera širom sveta. Kako bi učinili stvari jednostavnijim, obogatili smo našu ponudu sefova Elsafe Zenith serijom – napredna sigurnost po pristupačnoj ceni.

  Opširnije
 • Zenith Drawer (sef za ladicu)

  Zenith Drawer (sef za ladicu)

  Elsafe Zenith sef je idealno rešenje, kada su elektronski sefovi u pitanju, za hotelijere koji žele da maksimalno povećaju osećaj udubnosti kod svojih gostiju i da podstaknu korišćenje sobnih sefova. Dizajn ovog sefa pruža neprevaziđenu prilagodljivost, što omogućava postavljanje u fiokama, ormarima… ili bilo gde u sobi gde je najpristupačnije i gostu najlakše za korišćenje.

  Opširnije
 • Zenith Floor (podni sef)

  Zenith Floor (podni sef)

  Zenith Floor je prostrani hotelski sef koji se montira na pod i omogućuje osiguravanje krupnijih stvari, kao što su akten tašne, laptop računar u torbi i elektronska oprema.
  Zasnovan na istoj platformi proizvoda kao Elsafe Zenith, podni sef je opremljen istom elektronikom i alatima servisnih uređaja. Ovo omogućava instalacije u kombinaciji sa drugim Zenith Elsafe modelima.

  Opširnije
 • Zenith In-Wall (zidni sef)

  Zenith In-Wall (zidni sef)

  Elsafe Zenith In-Wall sef je idealno rešenje za hotele koji imaju potrebu da maksimalno iskoriste ograničeni prostor hotelskih soba. Zenith In-Wall sef se izgledom savršeno uklapa na zidu bilo kog ormara ili plakara, ili na zidu same hotelske sobe.

  Opširnije

Kontakt

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: