• Hotelski sistemi

  Više od 500 hotela u regiji svakodnevno koristi naša rešenja na područiju elektronskih hoteskih brava, radnog vremena, upravljanja radnim zadacima i popisa osnovnih sredstava. Neki od hotela koji su nam ukazali poverenje su Square Nine, Regent Porto Montenegro, Courtyard Marriott, Sheraton Novi Sad, Accor Mama Shelter, Envoy, Falkenstainer, Metropol Palace, Radisson Blu Stari Mlin i mnogi drugi…

 • visiOnline

  visiOnline

  VISIONLINE, idealno rešenje zaključavanja za najzahtevnije objekte.

  VISIONLINE je bežično rešenje za zaključavanje čije nezavisne elektronske hotelske brave funkcionišu u onlajn modu preko Radio Frekvencije (RF-online) koji je zasnovan na visoko bezbednoj otvorenoj platformi Zigbee.
  VingCard-ov VISIONLINE poseduje brojne karakteristike koje će omogućiti velike prednosti Vašem objektu.

  • Više bezbednosti i veća mogućnost kontrole
  • Više usluga Vašim gostima
  • Efikasnije i isplativije poslovanje hotela
  • Efikasnije poslovanje recepcije
  • Efikasniji inženjering i održavanje
  • ... i manje problema i muke ...

  VingCard-ov VISIONLINE integriše sve VingCard Elsafe onlajn brave, sefove i ponudu za upravljanje energijom.

   

  Visionline brošuru možete preuzeti ovde.

  Želim da saznam više
 • VISION

  VISION

  Stay Balanced 

  Idealna kombinacija kontrole i fleksibilnosti

  Koristeći Windows® softversku platformu, VingCard-ov VISION hotelski sistem za zaključavanje možete jednostavno dobiti interfejs u PMS (Property Management System) i POS (Point of Sale) rešenjima koristeći standarda kao što su DOS, UNIX, i Windows 98/2000/NT/XP/VISTA/7, između ostalih.

  VISION hotelski sistem za zaključavanje nudi niz mogućnosti koje možete odabrati za potrebe Vaših servera i radnih stanica. Ako poželite da integrišete VISION na Vašu postojeću PMS radnu stanicu i server, odaberite specijalno dizajniranu VISION radnu stanicu sa ekranom osetljivim na dodir ili na bilo koju drugu radnu stanicu koja se zasniva na Windows® operativnom sistemom. Sa Plug-and-Play™ vezom, intuitivnim grafičkim interfejsom i softverom u kome se sve komande obavljaju pomoću menija, VISION je jednostavan za instalaciju i upotrebu.

  Kombinovanjem "ko", "gde" i "kada" definicija u precizno definisane grupe korisnika, VingCard-ov VISION hotelski sistem zaključavanja pruža fleksibilan pristup kontroli upravljanja koja je daleko moćnija od krutih hijerarhijskih struktura mnogih drugih sistema hotelskih brava. Drugim rečima, možete kontrolisati tačno ko ima pristup svim vratima u objektu, i tačno kada.

  Namenska prenosna jedinica za ispitivanje i programiranje LockLink™ omogućava da se pregledaju poslednjih 100 događaja zaključavanja pri samim bravama na hotelskim sobama. Kako bi se obavilo programiranje brave hotelske sobe, ili kako biste pregledali ili preuzeli događaje povezane sa tom bravom iz njenog ulaznog aplikativnog loga, jedinica se jednostavno priključi na tu bravu.

   

  Vision brošuru možete preuzeti ovde.

  Želim da saznam više

Kontakt

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: