• Hotelski sistemi

  Više od 500 hotela u regiji svakodnevno koristi naša rešenja na područiju elektronskih hoteskih brava, radnog vremena, upravljanja radnim zadacima i popisa osnovnih sredstava. Neki od hotela koji su nam ukazali poverenje su Square Nine, Regent Porto Montenegro, Courtyard Marriott, Sheraton Novi Sad, Accor Mama Shelter, Envoy, Falkenstainer, Metropol Palace, Radisson Blu Stari Mlin i mnogi drugi…

Reference

Dugogodišnjom saradnjom sa našim klijentima stekli smo impresivan broj referenci u hotelskoj industriji.

Kompletnu referentnu listu za jadransku regiju možete preuzeti ovde.

 • Regent Porto Montenegro

  Regent Porto Montenegro se nalazi u Bokokotorskom zalivu, u okviru luksuznog kompleksa Porto Montenegro Village u Tivtu. Ovo je prvi hotel u kom su postavljene On-line Essence VingCard brave, čije su komponente, za razliku od Signature i Classic brava nevidljive i nalaze se unutar plota vrata. Takođe, koršćenjem ZigBee Wi-Fi mreže omogućena je On-Line komunikacija između brava i servera. Opširnije pročitajte u studiji slučaja.

  Preuzmite studiju slučaja
 • Sheraton

   Sheraton Dubrovnik se odlučio da instalira ClassicRFID elektronske brave zajedno sa Visionline sistemom i Setinel digitalnim sefovima. U drugoj fazi su želeli da integrišu sisteme PMS-a, Visionline-a i sistem za uštedu energije u sobama. Opširnije pročitajte u studiji slučaja.

  Preuzmite studiju slučaja
 • Square Nine logo

  Square Nine

  Square Nine hotel Belgrade je luksuzni hotel ekstravagantnog stila i prijatne udobnosti, član ekskluzivnog udruženja ''Leading hotels of the World''. Ovaj hotel sa pet zvezdica odlučio se za saradnju sa Špicom koristeći VingCard brave kompanije Assa Abloy Hospitality. Osim brava u hotelu su postavljeni i visokokvalitetni sefovi i minibarovi.

  Preuzmite studiju slučaja

Kontakt

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: