• Hotelski sistemi

  Više od 500 hotela u regiji svakodnevno koristi naša rešenja na područiju elektronskih hoteskih brava, radnog vremena, upravljanja radnim zadacima i popisa osnovnih sredstava. Neki od hotela koji su nam ukazali poverenje su Square Nine, Regent Porto Montenegro, Courtyard Marriott, Sheraton Novi Sad, Accor Mama Shelter, Envoy, Falkenstainer, Metropol Palace, Radisson Blu Stari Mlin i mnogi drugi…

  

 • Assa Abloy hospitality mobile access

  Mobile Access

  Pametni mobilni telefoni su postali centralni deo naših života, a hotelski gosti u sve većoj meri očekuju da pametni mobilni uređaji budu osnova njihovog iskustva na putovanjima. Studije pokazuju, na primer, da više od 70% hotelskih gostiju bi više voleli da koriste svoje mobilne telefone prilikom čekiranja i za bezbedno otključavanje svojih hotelskih soba. Ovaj trend je u stalnom porastu, kako mladi zauzimaju sve veći udeo u populaciji koja putuje.

   

  Mobile Access rešenje

  ASSA ABLOY Hospitality rešenje Mobile Access pomoći će Vam da odgovorite na ove potrebe tako što ćete učiniti mogućim otključavanje VingCard RFID brava u Vašoj nekretnini pomoću BLE (Bluetooth Low Energy) tehnologije. Ovo rešenje dosta znači u pogledu iskustva gostiju eliminisanjem čekanja u redu za čekiranje i kodiranje kartica. Takođe, ovo rešenje ima potencijal da podigne ukupnu profitabilnost hotela i da doda vrednost i relevantnost Vašim strategijama vezanim za mobilne aplikacije i mobilnu komunikaciju.
   

  Tehnologija

  Rešenje je zasnovano na nagrađivanoj Seos® ASSA ABLOY tehnologiji. Nudimo sveobuhvatno rešenje za pristup mobilonim telefonom, uključujući aplikacije kompatibilne sa najširom lepezom pametnih mobilnih telefona i drugih mobilnih uređaja sa iOS® i Android™ operativnim sistemima. Štaviše, platforma rešenja uključuje izuzetno pouzdane i bezbedne "mobile key management" i "Trusted Service Manager (TSM)" servise i garanciju sa podrškom Service Level Agreement (SLA) preuzete obaveze. Takođe, možemo pružiti namenske “onboarding” usluge koje će omogućiti i asistirati u Vašim procesima i da sa lakoćom integrišete našu tehnologiju u Vaše hotelske aplikacije i "back end" sisteme.

   

  Lider na tržištu

  Kao lider ove tehnologije i tržišta, u ovoj oblasti, sa više od 30,000 VingCard hotelskih brava, koje je moguće otključavati mobilnim telefonom, već instaliranih širom sveta, naša rešenja su testirana i proverena. Molimo da nas kontaktirate kako biste saznali više o našim rešenjima za pristup mobilnim telefonom, koja su vodeća u industriji, kao i o tome kako Vam možemo pomoći u njihovoj implementaciji u Vašim objektima.

   

  Mobile Access brošuru možete preuzeti ovde

  Želim da saznam više
 •  

Kontakt

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: