• Hotelski sistemi

  Više od 500 hotela u regiji svakodnevno koristi naša rešenja na područiju elektronskih hoteskih brava, radnog vremena, upravljanja radnim zadacima i popisa osnovnih sredstava. Neki od hotela koji su nam ukazali poverenje su Square Nine, Regent Porto Montenegro, Courtyard Marriott, Sheraton Novi Sad, Accor Mama Shelter, Envoy, Falkenstainer, Metropol Palace, Radisson Blu Stari Mlin i mnogi drugi…

 • Classic mehaničke brave

  Kada dizajn ima najveći prioritet, neophodno je da se oprema uklopi sa enterijerom i na taj način postane nevidljiv za korisnika.

 • Signature kupatilske brave

  Signature kupatilske brave

  ASSA ABLOY Hospitality u svojoj ponudi ima i kupatilske brave koje se savršeno slažu sa Signature bravama za hotelske sobe. Brava je dostupna u više završnih obrada.

 • Špijunka

  Špijunke proizvođača VingCard sprečavaju neovlašćene ulaske i povećavaju sigurnost gostiju. Špijunka je najosnovniji način identifikacije nepoznatih lica pre otvaranja vrata. Nakon što neovlašćeno lice uđe u sobu - prekasno je.

 • Sigurnosni držači vrata

  Lanac za vrata nije dovoljan. Lanac se može zaglaviti prilikom zatvaranja i oštetiti završnu obradu vrata. Sa sigurnosnim držačem vrata ovaj problem nije moguć. Držač je jednostavan za korišćenje i konstruisan tako da zaštiti od neovlašćenog pristupa.

 • RFID kontroleri

  VingCard kontroleri su kompatibilni sa VingCard elektronskim sistemom zaključavanja i omogućavaju kontrolu pristupa na zajedničkim prostorijama, barijerama za vozila, konferencijskim salama, prostorijama za osoblje itd. Ovo rešenje je vredan dodatak sistemu u situacijama kada standardne brave nisu odgovarajuće.

 • Uređaj za upravljanje energijom

  Uređaj za upravljanje energijom omogućava komfort vašim gostima dok su u hotelskoj sobi i uštedu energije i novca kada su van nje. Uređaj je kompatibilan sa VingCard karticama i dovoljno inteligenatn da razlikuje identifikacione kartice gostiju od kartica vašeg osoblja.

 • Kartice

  Kartice

  Bilo da koristite tradicionalne magnetne brave, combo brave koje rade sa magnetnim i pametnim karticama ili najnovije RFID brave, ASSA ABLOY Hospitality vam nudi kartice i dodatke neophodne za rad vašeg sistema.

 • RFID bravice za ormariće

  VingCard RFID brave za ormariće pružaju veliku sigurnost i komfort prilikom korišćenja ormarića korišćenjem RFID tehnologije (RFID kartice, narukvice, privesci...) umesto ključeva koji zahtevaju skupo održavanje.

   

   

  Želim da saznam više

Kontakt

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: