• Hotelski sistemi

  Više od 500 hotela u regiji svakodnevno koristi naša rešenja na područiju elektronskih hoteskih brava, radnog vremena, upravljanja radnim zadacima i popisa osnovnih sredstava. Neki od hotela koji su nam ukazali poverenje su Square Nine, Regent Porto Montenegro, Courtyard Marriott, Sheraton Novi Sad, Accor Mama Shelter, Envoy, Falkenstainer, Metropol Palace, Radisson Blu Stari Mlin i mnogi drugi…

Do nedavno mnoge ključne oblasti hotelskog poslovanja bile su tretirane zasebno (npr. upravljanje ljudskim resursima, evidencija radnih sati, prijemna služba, održavanje soba). U mnogim sredinama ti sistemi još uvek su nepovezani, pa su često i razlog za raspršenost informacija i podvajanje poslovnih zadataka.

Univerzalna (multi-aplikacijska) kartica, zasnovana na RFID tehnologiji, omogućava integrisanje mnoštva različitih rešenja. Ovaj jedinstveni sistem obezbeđuje korisniku prijatno okruženje, bolji uvid u organizaciju poslovanja, lakšu koordinaciju poslova i brže prilagođavanje savremenim zahtevima. Špicina rešenja su zasnovana upravo na takvim karticama, što će vam zasigurno omogućiti da trajno integrišete odvojene segmente vašeg poslovanja. 

 • Mobile Access

  Mobile Access

  Pametni telefoni postaju centralna tačka naših života i gosti očekuju da pametni mobilni uređaji budu baza njihovog putnog iskustva. Studije pokazuju da bi više od 70% gostiju u hotelima radije koristilo mobilni telefon nego da se prijavljuju preko recepcije. Ovaj trend je sve zastupljeniji, sa mlađom populacijom koja čini sve veći udeo u ukupnom broju gostiju.

  Opširnije
 • Oprema

  Hotelske elektronske brave

  VingCard elektronske brave odgovaraju najvišim stadnardima bezbednosti. Namenski su izrađene i oblikovane za hotele. Kvake iz najnovije kolekcije vrhunskih italijanskih dizajnera vrlo se lako uklapaju u savremeni hotelski enterijer.

  Opširnije
 • Sistemi i softver

  Sistemi i softver

  VISIONLINE je bežično rešenje koje se sastoji od elektronske hotelske brave koja je sa sistemom povezana putem radio talasa, komunikacijom baziranom na visoko sigurnosnom otvorenom platformom Zigbee.
  VISION by VingCard sistem hotelskih brava vam omogućava jednostavnu integraciju sa PMS (Property Management System) i POS (Point of Sale).

  Opširnije
 • Elektronski sef

  Elektronski sobni sefovi

  Gostima je udobno kada osećaju sigurnost, a osećaj zadovoljstva će biti još veći ako se njihove vrednosti mogu sigurno pohraniti u sobnom sefu.
  Prigodna dimenzija i unutašnja električna utičnica u sefu omogućuje gostima da bezbrižno zaključaju svoje elektronske uređaje, npr. svoje mobilne uređaje ili prenosne računare, a istovremeno i pune bateriju.

  Opširnije
 • Upravljanje energijom

  Upravljanje energijom

  Smart kontrola grejanja, hlađenja i ventilacije omogućava značajne uštede i pruža gostima ugodan boravak. Zadatak sistema za centralni nadzor soba je neometan rad svih uređaja u sobama i manja potrošnja energije.

  Opširnije
 • Mini barovi

  Pamibar Mini barovi odlikuju se kvalitetom, velikim unutrašnjim prostorom, jednostavnim i stilizovanim dizajnom, malom potrošnjom energije i tišinom u radu. Pamibar Mini barovi su dostupni u varijanti od 25, 30, 40 ili 60 L sa unutrašnjim svetlom i bravom.

  Opširnije
 • Dodaci hotelska oprema

  Dodaci

  Tradicionalne brave, kupatilske brave, špijunke, držači vrata, kontorleri, uređaji za upravljanje energijom, kartice, RFID bravice za ormariće.

  Opširnije
 • Štampači kartica

  Štampači kartica omogućavaju štampu na ID karticama, loyalty karticama, bankovnim i ostalim karticama.

  Opširnije
 • Ponuda

  Ostala rešenja

  Sistem kontrole fizičkog pristupa je ključni deo svakog sigurnosnog sistema. Moderan sistem za kontrolu pristupa zasniva se na informatičkoj tehnologiji i dvema naprednim identifikacionim tehnologijama: biometriji i pametnim karticama 

  Opširnije
 • Hotelskih sistema

  Usluge

  Nudimo mogućnost pregleda postojećih sistema, opreme i dajemo predloge za optimizaciju istih. 

  Opširnije
 • Reference

  Reference

  Saradnjom sa našim klijentima stekli smo impresivan broj referenci u hotelskoj industriji.

  Opširnije

Kontakt

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: