• Evidencija radnog vremena

  Kod komponenti, a posebno kod sistema, čije je funkcionisanje kritično za obavljanje radnog procesa, uspešno obezbeđivanje visoke raspoloživosti, odnosno kratko vreme ispada, zahteva viši stepen organizacije i koordinacije. U praksi, proveren okvir za ovaj nestandardni odnos između korisnika i izvođača predstavlja Ugovor o održavanju sistema.

  Preuzmite brošuru o Održavanje sistema

Rešenje za upravljanje radnim vremenom može takođe uključivati i sledeće usluge: 

 • Time&Space On Demand

  Time&Space On Demand (TSOD) je nova usluga sveobuhvatnog upravljanja sistemom za registraciju radnog vremena. Uvođenjem TSOD-a možete izbeći kupovinu opreme i potrebu za vlastitom IT podrškom.
  Time&Space On Demand (TSOD) je kombinacija usluge i poslovnog zakupa, namenjena prvenstveno preduzećima sa visokom dodanom vrednošću vlastitih sredstava. Takva preduzeća se danas uveliko okreću zakupu gotovo svih sredstava i usluga koji ne ulaze u njihovu osnovnu vrednost. Dodatni motivi su potencijalno manji i predvidljiviji troškovi upotrebe, kao i manja vezanost za određenog dobavljača.
   

 • Integracija s HRM sistemima

  Time&Space rešenje za upravljanje radnim vremenom može se integrisati sa sistemima za upravljanje ljudskim resursima. Savetujemo vam kako optimalno izvršiti implementaciju integracije u vašem slučaju.
   

 • Integracija sa sistemima za obračun plata

  Rešenje Time&Space omogućuje integrisanje sa sistemima za obračun plata. Konktaktirajte nas i proverite kako možete značajno pojednostaviti proces pripreme platnog spiska i kako možete uštediti na dragocenom vremenu.

 • Upravljanje odsustvima

  Upravljanje odsustvima je zadatak koji HR odeljenju obično oduzima puno vremena i energije. Prilikom razvoja našeg rešenja Time&Space Approval Workflow i kroz saradnju sa klijentima stekli smo veliko iskustvo na ovom području. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje za Vas.
   

 • Efektivno planiranje i automatsko raspoređivanje zaposlenih

  Rešenje Time&Space omogućuje efiktivno planiranje i raspoređivanje zaposlenih. Želite pronaći optimalna rešenja za svoje poslovanje? Kontaktirajte nas.
   

   

  Želim da saznam više

Kontakt

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt
Robert Dečov
011 222 50 72
robert.decov@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: