• Evidencija radnog vremena

  Kod komponenti, a posebno kod sistema, čije je funkcionisanje kritično za obavljanje radnog procesa, uspešno obezbeđivanje visoke raspoloživosti, odnosno kratko vreme ispada, zahteva viši stepen organizacije i koordinacije. U praksi, proveren okvir za ovaj nestandardni odnos između korisnika i izvođača predstavlja Ugovor o održavanju sistema.

  Preuzmite brošuru o Održavanje sistema

Povezanost SAP - Time&Space

Kompanijama koje se odluče za moderan ERP sistem kao što je SAP veoma je važno da poslovni procesi budu na visokom nivou i da budu efikasni i brzi. To u praksi znači da se podaci između sistema prenose automatski, bez ručnog prekucavanja koje ne samo da je vremenski dugotrajno već donosi i greške.
 • SAP certifikat

  Sertifikat integracije SAP - Time&Space

  Špicino rešenje Time&Space za moderno upravljanje radnim vremenom i kontrolom pristupa od marta 2017. je sertifikovano povezano sa sistemom SAP.

   

  Sertifikat integracije SAP - Time&Space
 • Brošura o SAP - Time&Space povezavi

  O povezanosti sistema SAP i Time&Space

  O tome, kako funkcioniše sertifikovan deo povezanosti između sistema SAP i Time&Space, kako izgledaju i druge povezanosti i razlozi zbog kojih je smisleno uvesti povezivanje pišemo na Špicinom blogu o evidenciji radnog vremena

   

Kontakt

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt
Robert Dečov
011 222 50 72
robert.decov@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: