• Logistika i transport

Reference

Sarađujemo sa najvećim logističkim kompanijama u regionu. Sarađujemo sa domaćim, regionalnim i međunarodnim kompanijama kao što su  DHL, Lagermax... Za detaljan spisak referenci i više detalja slobodno nas kontaktirajte i sa zadovoljstvom ćemo Vam izaći u susret.  

 • Plodine

   Hrvatski lanac maloprodajnih objekata mešovite robe značajno je povećao svoju efikasnost u centralnom skladištu veličine 17.862 m2, koji se nalazi u blizini Rijeke. Do kraja 2016. godine u skladištu je radilo oko 120 operatera u tri smene (40 po smeni). Po danu su uspevali da ostvare 1000 linija. Sa novim sistemom piking se sada radi u dve smene, dok se ostali procesi odvijaju u tri smene i ta brojka se do kraja marta 2018. godine povećala za osam puta, na čak 8.000 linija.

  Preuzmite studiju slučaja
 • Alca Trgovina

  Alca trgovina je prolazila kroz transformaciju svojih skladištnih kapaciteta, pored ostalog i zato da bi iskoristila prednosti modernizacije uvođenja sistema za magacinsko poslovanje. Da bi predstojeća modernizacija bila u potpunosti uspešna, Alca Trgovina je odlučila da implementira savremen i tehnološki napredan sistem za magacinsko poslovanje koji će trajno zadovoljiti potrebe kompanije i danas i u budućem periodu. 

  Preuzmite studiju slučaja
 • Ledo

   Ledo d.d. je vodeći proizvođač industrijskog sladoleda i najveći distributer smrznute hrane. Najviše moguće standarde na području distribucije i kvaliteta omogućava stalni rad na kontinuiranom uvođenju modernih tehnologija i usavršavanju proizvodnih procesa. U Ledu su odlučili da svojim zaposlenima omoguće sigurniji i ugodniji rad i da uz to povećaju njihovu efikasnost.

  Preuzmite studiju slučaja
 • Gorenje

   U skladištu Gorenje servisa u Velenju zaposleno je 60 ljudi. Godišnje isporuče oko 3 miliona rezervnih delova, što predstavlja oko 60 pošiljki dnevno. Pre nego što su uveli glasovno upravljanje skladištem, u Gorenje servisu poslovali su papirima. Zaposleni su ispisivali informacije o potrebnom prikupljanju ili komisioniranju rezervnih delova. Papirno poslovanje je bilo zamorno, dešavale su se greške pri razvrstavanju i operateri nisu imali slobodne ruke za manipulaciju rezervnim delovima.

  Preuzmite studiju slučaja

Kontakt

Darko Korać
011 222 5070
darko.korac@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: