• Finansijsko područje

Finansijske institucije

 U vreme nepovoljne situacije na tržištu, jačanja konkurencije i sve složenije zakonske regulative, banke, osiguravajuća društva i druge finansijske ustanove suočavaju se sa sve većim izazovima. S jedne strane nastoje da uvedu nove usluge, a sa druge, da očuvaju doslednost i ekonomičnost svog poslovanja. Privreda zahteva pažljivo upravljanje geografski diversifikovanim osnovnim sredstvima i troškovima rada. Špicina rešenja obezbeđuju finansijskim ustanovama usklađenost poslovanja, efikasno upravljanje osnovnim sredstvima i smanjenje neposredne administracije kod upravljanja ljudskim resursima.
Poslovanje sa gotovinom uvek sa sobom nosi i određeni rizik, naročito na području zaštite, a pogotovo usled porasta broja pokušaja pljački u bankama. I pored masivnih zidova trezora, naprednog tehničkog osiguranja i složenih pravila zaštite, osnov bezbednosti u finansijskim ustanovama još uvek je u rukama ljudi. Uspešnost obrade podataka u sistemu bezbednosti zavisi kako od preglednosti postupka (fizička bezbednost - tehnička i logička bezbednost - informaciona bezbednost), tako i od njene neposredne povezanosti sa praćenjem identitetaa zaposlenih tokom njihovih života, kao i sa aktivostma samih zaposlenih. Svojim modernim i naprednim rešenjima Špica može da ponudi finansijskim ustanovama celovito i integrisano upravljanje sistemima bezbednosti, a samim time i značajno smanjenje bezbednosnih rizika.

 • Rešenja

  Rešenja

  Finansijske institucije imaju posebne zahteve koji se moraju strogo poštovati. Pozivamo Vas da pogledate rešenja koja su nastala u saradnji sa finansijskim institucijama. 

  Opširnije
 • Oprema

  Za softversko rešenje sistema Time&Space® je karakteristična modularnost, sveobuhvatnost, jednostavnost upotrebe i mogućnost povezivanja sa drugim sistemima, a video nadzor je nepogrešivi deo tehničkih sigurnosnih sistema na koji se oslanjaju različiti poslovni sistemi. 

  Opširnije
 • Reference

  Reference

  Dugogodišnjom uspešnom saradnjom sa našim klijentima stekli smo zavidan broj referenci u finansijskom području. Dole navedene finansijske institucije su samo neke od mnogobrojnih referenci. Za detaljan spisak referenci i više detalja slobodno nas kontaktirajte i sa zadovoljstvom ćemo Vam izaći u susret.

  Opširnije

Kontakt

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: