• Podrška

 • Obaveštenje o prestanku prodaje opreme DOX

  Obaveštavamo korisnike da zbog toga što je na tržištu sve teže nabaviti rezervne delove za DOX kontrolere, od 1.7.2015. Špica prestaje sa isporukom DOX kontrolera. Posljednji datum za regularno naručivanje DOX kontrolera je 30.06.2015. Nakon tog datuma naručivanje će biti moguće samo do isteka zaliha.

  Nova serija Zone Door i Zone Wing, koja zamjenjuje DOX opremu, kompatibilna je s DOX kontrolerima i može se koristiti u postojećim sistemima. Time&Space verzija 8.50 omogućava upotrebu oba uređaja (DOX i Wing/Door) u isto vreme, tako da nema razloga za hitnu zamenu postojeće opreme.

  Isto važi i za uređaj Button DX koji se koristi za evidenciju registracija na DOX platformi. Umesto Button DX, dostupan je uređaj Zone Button TT, koji se povezuje direktno preko Etherneta.

  Na raspoganju smo vam za bilo kakva pitanja ili pomoć.

  Kontaktirajte nas
 • Obaveštenje o prestanku prodaje opreme DOG20

  Obaveštavamo korisnike da zbog toga što je na tržištu sve teže nabaviti rezervne delove za terminale DOG20, od 1.7.2015. Špica zvanično prestaje s isporukom terminala DOG20. Posljednji datum za naručivanje terminala DOG20 jeste 30.06.2015. Nakon tog datuma naručivanje će biti moguće samo do isteka zaliha.

  Postojeće sisteme moguće je proširiti sa kompatibilnim terminalima za registraciju radnog vremena Sigma i Zone Button. Programska oprema Time&Space verzija 8.50 podržava sve tri vrste terminala u isto vreme.

  Na raspolaganju smo vam za bilo kakva pitanja ili pomoć.

  Kontaktirajte nas