• Bar-kod verifikatori

  Pošaljite nam uzorke vaših barkodova i besplatno ćemo ih verifikovati i dati vam zvaničan izveštaj o rezultatima svakog barkoda. Prvih 10 barkodova po kompaniji ćemo verifikovati potpuno besplatno, kako biste proverili kvalitet barkodova koje koristite i kako bi se upoznali sa procesom verifikacije i verifikatorima bar-kodova koje nudimo.

  Besplatna verifikacija
 • Uslužna verifikacija barkodova

  Nudimo vam mogućnost verifikacije bar-kodova na verifikatorima koji su potpuno usklađeni sa standardima.

  Dostavite nam vaše uzorke barkodova i mi ćemo odraditi verifikaciju barkodova nakon koje ćete dobiti izveštaj o rezultatima verifikacije svakog koda. U slučaju slabije ocene pružićemo vam savet šta može da utiče na rezultat i način kako da poboljšate kvalitet vaših bar-kodova.

  Prvih 10 barkodova po kompaniji ćemo verifiklovati potpuno besplatno. Možemo dogovoriti sastanak na kome možete uživo videti proces verifikacije i dobiti rezultate ili nam možete poslati uzorke kako bi odradili verifikaciju. 

  Besplatna verifikacija prvih 10 bar-kodova
 • Konsultacije

  Potrebne su vam konsultacije vezane za bar-kod tehnologiju? Pozovite nas i neko od naših stručnjaka će pokušati da pruži odgovore na sva vaša pitanja.

  Nas mnogo stvari treba obratiti pažnju prilikom korišćenja barkodova. Kako bi omogućili da barkod bude uvek čitljiv nezavisno od opreme kojom će se vršiti čitanje taj bar-kod bi moraso da zadovolji sve standardne i da prilikom verifikacije dobije visoku ocenu.

  Neke od stvari na koje bi valjalo obratiti pažnju su veličina tihih zona, veličina x dimenzije, visina samog bar-koda, struktura bar-koda zavisno od simbologije koja se koristi, kontrast, modulacija... Ukoliko vam neki od ovih parametara nije poznat, ne brinite, naši stručnjaci će vam pomoći da ih bolje razumete kako bi osigurali vaše poslovanje od potencijalnih problema i zastoja u radu. 

Kontakt:

Darko Korać
011 222 50 70
darko.korac@spica.com
Kontakt

Sarađujemo sa renomiranom kompanijom: