• Bar-kod verifikatori

  Pošaljite nam uzorke vaših barkodova i besplatno ćemo ih verifikovati i dati vam zvaničan izveštaj o rezultatima svakog barkoda. Prvih 10 barkodova po kompaniji ćemo verifikovati potpuno besplatno, kako biste proverili kvalitet barkodova koje koristite i kako bi se upoznali sa procesom verifikacije i verifikatorima bar-kodova koje nudimo.

  Besplatna verifikacija

Dugogodišnjom uspešnom saradnjom sa našim klijentima stekli smo zavidan broj referenci. Dole navedene su samo neke od mnogobrojnih. 

 • Verifikacija bar-kodova je upravljanje rizikom

  Kompanije koje, poput farmaceutskog giganta Hemofarm, žele da plasiraju svoju robu van naših granica moraju da se obezbede od vraćanja robe, zadržavanja prilikom slanja, ili ponovnog štampanja podataka na ambalaži. Verifikuje se uzorak bar-koda na pakovanju prilikom svake serije i testira se čitljivost bar-koda, formatiranje podataka, usklađenost sa standardima a indirektno i ispravnost štampača koji je odštampao bar-kod.

  Sa druge strane kovnica novca u Beogradu putem LVS 9510 verifikator bar-kodova potvrđuje ispravnost kodova i podataka na nalepnicama i dokumentima.

  Međunarodna organizacija GS1 u Srbiji koristi dva verifikatora, jedan namenjen čitanju sitnih bar-kodova gde je preciznost prilikom štampanja izuzetno bitna i drugi za veće etikete poput onih koje se koriste u logistici na primer.

   

Kontakt:

Darko Korać
011 222 50 70
darko.korac@spica.com
Kontakt

Sarađujemo sa renomiranom kompanijom: