• Bar-kod verifikatori

  Pošaljite nam uzorke vaših barkodova i besplatno ćemo ih verifikovati i dati vam zvaničan izveštaj o rezultatima svakog barkoda. Prvih 10 barkodova po kompaniji ćemo verifikovati potpuno besplatno, kako biste proverili kvalitet barkodova koje koristite i kako bi se upoznali sa procesom verifikacije i verifikatorima bar-kodova koje nudimo.

  Besplatna verifikacija

Mnoge vodeće industrijske kompanije su već počele da koriste bar-kod verifikatore kao jedan od važnih integrisanih delova sistema za kontrolu kvaliteta svojih proizvoda. LVS, Inc. je renomirana američka kompanija koja proizvodi najsavremenije bar-kod verifikatore.

 • INTEGRA 9510 bar kod verifikator

  Čast na nam je predstaviti najnoviji barkod verifikator INTEGRA 9510 koji je potpuno opremljen za rad sa svim tipovima bar kodova: Linearnim, Matrix (Data Matrix, QR i Aztec kodovi) i mnogim drugim barkodovima uključujući i PDF417, Micro PDF i kompozitne kodove.

  Opširnije
 • verifikator_LVS_9570

  INTEGRA 9570 bar kod verifikator

  Integra 9570 verifikator barkodova koristi se za verifikacije kako 1D tako i 2D barkodova u skladu sa ISO/IEC standardima.

  Opširnije
 • INTEGRA 9580 bar kod verifikator

  INTEGRA 9580 bar kod verifikator

  Integra 9580 je ručni verifikator za off-line verifikaciju bar-kodova. Poseduje kameru od 5 megapiksela, kojom je omogućeno čitanje i analiza linearnih (1D) i dvodimenzionalnih (2D) bar-kovoa maksimalne veličine 76mm x 57mm uključujući i tihe zone.

    

  Opširnije
 • LVS 7500 barkod verifikator

  Pored novog dizajna LVS 7500 dolazi i sa novim korisničkim interfejsom i jednostavnijom integracijom za detaljnu verifikaciju. 

  Opširnije
 • LVS-7000 sistem

  LVS®-7000 sistem je veoma brz, jednostavan vizuelni sistem koji će poboljšati kvalitet inspektivnog procesa i smanjiti potrebe za ljudskim resursima. Sistem se može montirati na prese, proizvodne trake i većinu drugih stanica za verifikaciju. 

  Opširnije

Kontakt:

Darko Korać
011 222 50 70
darko.korac@spica.com
Kontakt

Sarađujemo sa renomiranom kompanijom: