• Oprema za hotele

Gosti se osećaju bezbednije, a samim tim i još udobnije, kada su u mogućnosti da svoje dragocenosti bezbedno odlože u sobni sef.

Odgovarajuća dimenzija i interna utičnica za napajanje u sefu omogućavaju gostima da u njega spokojno zaključaju i svoje elektronske uređaje, npr. ručne ili prenosne računare i da za to vreme istovremeno napune i baterije.

 • Infinity II sobni sef

  Infinity II elektronski sobni sef

  Infinity II postavlja nove standarde za elektronske sobne sefove sa svojim sofisticiranim dizajnom i neprevaziđenim karakteristikama. Sefovi ove serije su više od sefova, više od samo komada nameštaja, oni su umetnost!
  Infinity II je idealan za najzahtevnije hotele, za "lifestyle" brendove i lokale koji se trude da budu drugačiji. Kombinujući sofisticiranu tehnologiju i moderan dizajn, Infinity II je ultimativni izbor za sve hotelijere koji vode računa o dizajnu.

  Opširnije
 • SENTINEL II sobni sef

  SENTINEL II sobni sef

  Elsafe prevazilazi standarde sa svojom novom SENTINEL II seriom hotelskih sobnih sefova. Elsafe je podigao sigurnost u hotelskim sobama na novi nivo i kombinovao je sa funkcionalnim  i modernim dizajnom. SENTINEL II elektronski sobni sef nije samo sobni sef… Postao je moderni komad nameštaja!

  Opširnije
 • Zenith sobni sef

  Zenith sobni sef

  Kada se radi o sigurnosti hotelskih gostiju, Elsafe je uvek bio izbor hotelijera širom sveta. Kako bi učinili stvari jednostavnijim, obogatili smo našu ponudu sefova Elsafe Zenith serijom – napredna sigurnost po pristupačnoj ceni.

  Opširnije
 • Zenith Drawer (sef za ladicu)

  Zenith Drawer (sef za ladicu)

  Elsafe Zenith sef je idealno rešenje, kada su elektronski sefovi u pitanju, za hotelijere koji žele da maksimalno povećaju osećaj udubnosti kod svojih gostiju i da podstaknu korišćenje sobnih sefova. Dizajn ovog sefa pruža neprevaziđenu prilagodljivost, što omogućava postavljanje u fiokama, ormarima… ili bilo gde u sobi gde je najpristupačnije i gostu najlakše za korišćenje.

  Opširnije
 • Zenith Floor (podni sef)

  Zenith Floor (podni sef)

  Zenith Floor je prostrani hotelski sef koji se montira na pod i omogućuje osiguravanje krupnijih stvari, kao što su akten tašne, laptop računar u torbi i elektronska oprema.
  Zasnovan na istoj platformi proizvoda kao Elsafe Zenith, podni sef je opremljen istom elektronikom i alatima servisnih uređaja. Ovo omogućava instalacije u kombinaciji sa drugim Zenith Elsafe modelima.

  Opširnije
 • Zenith In-Wall (zidni sef)

  Zenith In-Wall (zidni sef)

  Elsafe Zenith In-Wall sef je idealno rešenje za hotele koji imaju potrebu da maksimalno iskoriste ograničeni prostor hotelskih soba. Zenith In-Wall sef se izgledom savršeno uklapa na zidu bilo kog ormara, kredenca ili plakara, ilina zidu same hotelske sobe.

  Opširnije

Kontakt:

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: