• Oprema za hotele

VingCard elektronske brave odgovaraju najvišim stadnardima bezbednosti. Namenski su izrađene i oblikovane za hotele. Kvake iz najnovije kolekcije vrhunskih italijanskih dizajnera vrlo se lako uklapaju u savremeni hotelski enterijer. 

 • Allure

  VingCard Allure elektronska brava

  Allure je brava nove generacije koju su nestrpljivo čekali svi dizajneri enterijera i hotelijeri kojima je estetika od vitalnog značaja. Allure u hotelsku atmosferu unosi novi doživljaj i istovremeno gostu osigurava sigurnost i udobnost najvišeg nivoa. Izaberite svoju Allure kombinaciju koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

  Opširnije
 • Essence elektronska brava

  VingCard Essence elektronska RFID brava

  Essence brava je u hotelsku industriju unela novine - u kućištu spaja sve komponente, uključujući i RFID čitač. Na taj način pruža minimalizam i efikasnost. Spolja ostaje samo esencija koja donosi fleksibilnost, sigurnost i udobnost gostiju.

  Opširnije
 • Signature RFID VingCard elektronska brava

  VingCard Signature RFID elektronska brava

  RFID tehnologija je budućnost koja je već čvrsto ukorenjena u Signature ponudi. Gostu omogućuje veću udobnost jer se kartica (ili telefon) samo prislone na čitač. RFID kartice takođe pružaju veću sigurnost jer ih je za razliku od magnetnih nemoguće kopirati. 

  Opširnije
 • Classic RFID elektronska hotelska brava

  VingCard Classic RFID elektronska brava

  Classic RFID elektronska brava omogućava beskontaktnu identifikaciju RFID (Radio frequency IDentification) tehnologijom i najbrže prilagođavanje na beskontaktnu tehnologiju ako već imate standardnu Classic elektronsku bravu koja koristi magnetne kartice. 

  Opširnije

Kontakt:

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: