• Oprema za hotele

Hoteli, lečilišta i druge slične ustanove obezbeđuju gostima veću udobnost i bezbednost primenom univerzalnih kartica (multi-application card). Jedna kartica omogućava kontrolu ulaska u sobu gosta, aktiviranje potrošača električne energije u sobi, upravljanje energijom, korišćenje garderobnih ormarića i bezgotovinsko plaćanje. 

 • Elektronske brave

  Elektronske hotelske brave

  VingCard elektronske brave odgovaraju najvišim stadnardima bezbednosti. Namenski su izrađene i oblikovane za hotele. Kvake iz najnovije kolekcije vrhunskih italijanskih dizajnera vrlo se lako uklapaju u savremeni hotelski enterijer.

  Opširnije
 • Sobni elektronski sefovi

  Elektronski sobni sefovi

  Gostima je udobno kada osećaju sigurnost, a osećaj zadovoljstva će biti još veći ako se njihove vrednosti mogu sigurno pohraniti u sobnom sefu.
  Prigodna dimenzija i unutašnja električna utičnica u sefu omogućuje gostima da bezbrižno zaključaju svoje elektronske uređaje, npr. svoje mobilne uređaje ili prenosne računare, a istovremeno i da pune bateriju.

  Opširnije
 • Mini barovi

  Mini barovi

  Pamibar Mini barovi odlikuju se kvalitetom, velikim unutrašnjim prostorom, jednostavnim i stilizovanim dizajnom, malom potrošnjom energije i tišinom u radu. Pamibar Mini barovi su dostupni u varijanti od 25, 30, 40 ili 60 L sa unutrašnjim svetlom i bravom.

  Opširnije
 • Dodaci

  Dodaci

  Tradicionalne brave, kupatilske brave, špijunke, držači vrata, kontorleri, uređaji za upravljanje energijom, kartice, RFID bravice za ormariće.

  Opširnije
 • Reference

  Saradnjom sa našim klijentima stekli smo impresivan broj referenci u hotelskoj industriji.
  Reference

Kontakt:

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: