• Ormani za ključeve

Sistem za upravljanje ključevima

Špica Centar je ekskluzivni distributer proizvoda renomirane švedske kompanije Creone koja se više od 35 godina bavi razvojem inteligentnih sistema za upravljanje ključevima i vrednim stvarima pružajući potpunu kontrolu, sigurnost i jednostavnost. Kako svi ormani u sistemu poseduju kodirane brave, jednostavno možete odrediti kome će biti dozvoljen pristup određenom ključu ili odeljku. U zavisnosti od serije za koju se odlučite, imate mogućnost da sve informacije vezane za određeni odeljak ili određeni ključ u svakom trenutku vidite direktno na ekranu koji se nalazi na ormanu. Svi ormani u sistemu su povezani na jednu centralnu tačku i svima se upravlja putem jednog centralizovanog KeyWin softvera.

 •   

 • KeyControl

  Keycontrol serija ormana sa elektronskom identifikacijom ključeva vam omogućava uvid i kontrolu svakog ključa. U svakom trenutku možete imati informaciju ko je i kada uzeo koji ključ. U orman je moguće dodati čitač kartica kako biste sistem integrisali u vaš postojeći sistem kontrole pristupa. Administracija sistema se odvija putem softverskog rešenja KeyWin5.

  Opširnije
 • KeyRack

  KeyRack sistem omogućava upravljanje ključevima tako što se svaki ključ uparuje sa IntelliPin priveskom i stavlja u mesto za ključeve, direktno na zid ili u orman. Sistem je modularan i može biti proširen do maksimalno 66 linija za ključeve odnosno 924 jedinstvena mesta za ključeve u okviru jednog sistema kojim se upravlja putem KeyWin5 softvera. 

  Opširnije
 • KeyBox

  KeyBox je orman za ključeve koji predstavlja jednostavno i fleksibilno rešenje u svakom okruženju. KeyBox je dostupan u tri različita modela i više dimenzija kako bi pokrio sve vaše potrebe. Jednostavno možete proširitiva postojeći sistem za upravljanje ključevima dodavanjem ormana za proširenje sistema sa više odeljaka ili mesta za ključeve. Potpuna kontrola sistema vam je omogućena putem KeyWin5 softvera. 

  Opširnije
 • ValueBox

  ValueBox je inteligentan sistem za kontrolu vrednih stvari (dragocenosti), koji ima široku primenu pa se može koristiti u prodavnicama, bankama, hotelima... Ormani su dostupni u više modela kako bi odgovarali, kako većim tako i manjim kompanijama. ValueBox ormani mogu imati tastaturu za unos koda, ekran za bolji pregled sistema, rezervnu bateriju, alarm i eksterni čitač kartica. 

  Opširnije

Kontakt:

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt