• Bar-kod skeneri

Bar-kod skeneri su preko potrebni u maloprodaji, logistici, skladištima, kancelarijama, bibliotekama, itd. Omogućavaju brzu i preciznu identifikaciju artikala i lokacija. U našoj ponudi imamo različite vrste bar-kod skenera (ručne, bežične, fiksne), različitih karakteristika, namene i kvaliteta.


Zebra bar-kod skeneri omogućavaju brzo i pouzdano čitanje 1D ili 2D bar-kodova.Nudimo veliki izbor skenera sa različitim dometom čitanja, različitih oblika i robusnosti. U situacijama kada je kabl smetnja ili je neophodno skeniranje artikala koji su na većoj udaljenosti od mesta skeniranja, možete izabrati bežični model. 


Većina Zebra bar-kod skenera ima garanciju 3 do 5 godina.

 • Ručni bar-kod skeneri

  Neki od modela imaju i stalak za hands-free skeniranje. Jednostavno se povezuju na računar putem USB ili drugih konektora. Postoje modeli za skeniranje 1D bar-kodova ili 2D bar-kodova. Postoje različiti modeli od kojih su neki robusniji namenjeni za rad u zahtevnijem okruženju.

  Opširnije
 • Bežični bar-kod skeneri

  Skeneri koji su spojeni na računar bežičnim putem preko svog postolja koje je kablom povezano na računar. Rade na baterije i postolje za komunikaciju je ujedno i punjač. Postoje modeli sa 1D i skenerom 2D standardnog ili industrijskog dizajna.

  Opširnije
 • Fiksni bar-kod skeneri

  Kada želite brzo čitanje 1D i 2D bar-kodova, koristite fiksne skenere. Na taj način su ruke slobodne za manipulaciju s artiklima. Obično su montirani na pult, a neki se mogu koristiti i iz ruke.

  Opširnije
 • Companion bar-kod skeneri

  Koriste se u situacijama kada je bitna mobilnost ili veličina uređaja za skeniranje. Ovi mali uređaji su kompatibilni sa pametnim telefonima, tabletima ili laptopovima, i jednostavno ih možete nositi u džepu ili na trakici.

  Opširnije

Kontakt:

Darko Korać
011 222 50 70
darko.korac@spica.com
Kontakt

Sarađujemo sa renomiranom kompanijom