Smer u kojem idemo

• Agilnost
• Inovativnost
• Nadmašiti očekivanja

 • "We manage time and space, real space in real time"

   

  Misija

  Od osnivanja, Špica se bavi implementacijom bar-kod tehnologije u različite sisteme. Kada je RFID tehnologija postala komercijalno dostupna, svoj prodajni i razvojni program, proširili smo rešenjima i proizvodima koji se danas masovno koriste za optimizaciju poslovnih procesa u organizacijama različitih delatnosti i veličina. Naš razvoj, danas je, naravno, orijentisan prema cloud rešenjima, koja uz Bluetooth tehnologije otvaraju nova područja mobilnog poslovanja, čime se prilagođavamo novim načinima rada u privredi i javnoj upravi.
  Naša misija jeste da poslovne procese, kojima tehnologija može povećati efikasnost, učinimo što mobilnijim, da omogućimo zaposlenima da reaguju u realnom vremenu, da povećaju kvalitet rada i produktivnost, da mogu prestići konkurenciju.

  Razvoj

  Od samog početka, Špica Grupa integraciju ICT rešenja zasniva na razvoju sopstvenih rešenja. Naš razvoj obuhvata kako softver, tako i hardver. Plod razvoja jeste Time&Space sustem za upravljanje radnim vremenom i kontrolu pristupa, s modulima kao što su: registracija na terenu putem mobilnih telefona, upravljanje odsutnostima, integracija sa računovodstvenim sistemima, planiranje radnog vremena i job costing. Jedan od naših proizvoda jeste sistem Frontman SFA za podršku komercijalistima na terenu, u procesu naručivanja, prodaje i marketinga.

  Stručni tim

  Stručni tim Špice sastoji se od pojedinaca od kojih najveći deo ima fakultetsko obrazovanje i višegodišnje iskustvo u poslovima sistemske integracije IT rešenja. Često čujemo od korisnika da je naša ekipa upravo ona sa kojom naradije sarađuju. Za nas je to najveće priznanje i dokaz da smo na pravom putu.

  Integracija IT sistema

  Integracija naprednih tehnoloških sistema postala je obavezan deo složenih ICT struktura u procesima preduzeća. Klasičan odnos proizvođač - kupac transformiše se u dugoročnu partnersku saradnju, koja počinje uvođenjem nekog od naših sistema i integracijom sa poslovnim sistemom korisnika, a nastavlja se kroz svakodnevno korišćenje sistema. Naš stručni tim poseduje znanje i iskustvo koje omogućava pružanje kvalitetne podrške tokom "životnog ciklusa“ implementiranih sistema.