Choose languageLanguage
Hardver

Špica terminali sa satovima za registraciju

Naša rešenja za upravljanje radnom snagom prate praktični i moderni terminali sa satovima za registraciju, koji nude podršku prilikom evidencije vremena, izračunavanja troškova posla i kontrole pristupa pomoću bedževa, mobilnih akreditiva ili biometrijskih ID-ja. Našim hardverskim i softverskim rešenjima pomažemo vam da rešite čak i najsloženije izazove upravljanja radnom snagom u vašem poslovanju.

Satovi za registraciju su još uvek standardna oprema u mnogim oblastima industrije

Terminal sa satom za registraciju je još uvek najčešći način registracije radnog vremena i drugih događaja (pauze za ručak, privatni poslići...). Idealan je za upotrebu u skladištima i proizvodnim objektima, kao i u kancelarijama. 

Naša rešenja za upravljanje radnom snagom zasnovana na tehnologiji oblaka mogu se koristiti sa ili bez terminala sa satom za registraciju (možete da koristite i našu mobilnu ili veb-aplikaciju), ali su oni lep dodatak mnogim poslovnim okruženjima.

Satovi za registraciju su još uvek standardna oprema u mnogim oblastima industrije
Upoznajte se sa našim terminalima sa satovima za registraciju

Zone Touch terminali

Zone Touch je porodica ekonomičnih satova za registraciju, koji imaju mnogo funkcija i koji podržavaju najsloženije zahteve svih glavnih oblasti industrije.  
Registracija dolaska na terminalu pomoću kartica, bedževa ili biometrijska registracija
Ugrađeni HID čitač i HID mobilni pristup preko Bluetooth veze
Različiti tipovi veze (Wi-Fi ili Ethernet)
Radi čak i kada nema struje i u slučaju problema sa Wi-Fi vezom
Očitavanje na udaljenosti do 10 cm

Zone Touch

Kompaktna verzija za standardne aplikacije

Zone Touch KB

Industrijska verzija sa četiri tastera

Zone Touch FP

Biometrijska verzija za upotrebu u zatvorenom prostoru ili na otvorenom

Android terminal radnog vremena (eng. ATT)

ATT vam omogućava da svaki Android telefon pretvorite u terminal za registraciju vremena. Namenski uređaj za registraciju je najčešće korišćeni način evidencije vremena, i to sa dobrim razlogom. Zaposleni obično prolaze pored njega kada dođu na radno mesto, pa im je lako da se sete i registruju dolazak. Sada Android uređaje možete da koristite kao terminale za registraciju.

Android terminal radnog vremena (eng. ATT)
Zaposleni mogu da izaberu događaje (registracija dolaska, rad na terenu, tipove posla itd.) i registruju ih na svojim Android uređajima.
Koristite NFC kartice ili lične identifikacione brojeve (PIN) da biste sprečili prijateljsko overavanje.
Preuzmite ATT aplikaciju iz Google Play prodavnice, instalirajte je na Android uređaju po vašem izboru i dodajte u All Hours. 
Nemate Android uređaje? Opredelite se za MATT.

Nemate Android uređaje? Opredelite se za MATT.

Managed Android Time Terminal (MATT) je kompaktan i prenosiv samostalan Android uređaj (FAMOCO uređaj) sa ugrađenim NFC čitačem sa kojim je moguće očitavanje čitavog niza NFC kompatibilnih bedževa. ATT je uključen u cenu.

Pristupačno rešenje za veliki broj udaljenih lokacija, kao što su prodavnice ili kancelarije sa malim brojem zaposlenih.
Idealno je za privremene ili mobilne radne lokacije; pogodno za gradilišta, plantaže ili za poslove seče.

Morpho Sigma integracija

Špicina rešenja podržavaju Sigma biometrijske terminale za evidenciju vremena proizvođača Morpho (www.morpho.com). Sigma linija terminala (Sigma, Sigma Extreme, Sigma Lite, Sigma Lite+) opremljena je skupom funkcija za najzahtevnije korisnike, kao što su:

Morpho Sigma integracija
Najsavremenija potvrda i identifikacija otiska prsta
Podrška za starije biometrijske predloške (Bioscrypt, L1)
Veliki ekran u boji osetljiv na dodir

Takođe nudimo različite opcije implementacije softvera, bez obzira na to da li je reč o rešenju u oblaku, lokalnom ili hibridnom rešenju. Bez obzira na vaše potrebe, postaraćemo se da dobijete odgovarajuće rešenje.