Choose languageLanguage
Rešenje

Geolokacija i geofencing

Svaki dolazak registrovan na mobilnoj aplikaciji praćen je GPS koordinatama tako da znate gde su se vaši zaposleni nalazili kada su počeli da rade. Za još veću kontrolu možete da odredite lokacije na kojima je zaposlenima dozvoljeno da registruju svoje radno vreme.

Geolokacije
Svaki dolazak registrovan na mobilnoj aplikaciji praćen je GPS koordinatama. ŠPICA All Hours određuje tačnu lokaciju događaja registracije, tako da znate gde su se vaši zaposleni nalazili kada su počeli da rade. Ova funkcija sprečava varanje i „drugarsko overavanje“ obezbeđivanjem transparentnosti.
Geofencing
Za još veću kontrolu, ŠPICA All Hours nudi funkciju geofencinga, koja određuje da zaposleni mogu da registruju dolazak i odlazak samo kada su na određenoj lokaciji. Kao administrator, u mogućnosti ste da odredite lokacije na kojima je zaposlenima dozvoljeno da registruju svoje radno vreme.

Bluetooth bikoni

Za još veću preciznost geofensinga, nudimo vam Bluetooth bikone. Postarajte se da se vaši zaposleni uvek registruju tamo gde treba – u kancelariji, učionici ili na nekoj drugoj određenoj lokaciji.

Izuzetno precizno praćenje lokacije

Jednostavno za podešavanje i upotrebu

Nije potreban internet niti snabdevanje strujom

Isplativo rešenje

Dugotrajna baterija bikona

Preporučeni bikoni

  • ŠPICA All Hours radi sa bilo kojim bikonom koji podržavaju standardni iBeacon protokol. Jedan od provajdera koje podržavamo je Estimote.
  • Bikone možete da poručite direktno iz ŠPICA All Hours za
    50 € po uređaju, ne računajući isporuku.
  • Obratite nam se za više informacija.
Šta je Bluetooth bikon?

Šta je Bluetooth bikon?

Bluetooth bikoni su mali i povoljni uređaji koji rade na baterije. Bikoni vam omogućavaju da razlikujete pozicije na nekoj lokaciji, pružajući vam na taj način uvid u to ko je registrovao dolazak i odlazak u različitim prostorijama, a ne samo na različitim adresama.

Bikoni se isporučuju sa baterijom koja traje nekoliko godina i ne zahtevaju vezu sa internetom.

Kako to funkcioniše?

Kako to funkcioniše?

ŠPICA All Hours koristi Bluetooth bikone za ograničavanje registracije na vreme kada je iBeacon u blizini. Na ovaj način možete da se uverite da se vaši zaposleni prilikom registracije dolaska nalaze tačno tamo gde bi trebalo da budu.

Zaposleni mogu istovremeno da prijave dolazak kada su u dometu bikona.

Jednostavni za korišćenje i upravljanje

Jednostavni za korišćenje i upravljanje

Bikoni su popularna alatka zbog svoje jednostavnosti. Zaposleni lako mogu da vide kada su u dometu bikona, a njihove opcije registrovanja automatski postaju dostupne.

Vi ili vaši menadžeri lako možete dodati bikone svom ŠPICA All Hours nalogu. Samo povežite bikon sa nalogom, dodelite mu ime i gotovi ste.

Lokacija registracije će biti označena odgovarajućim imenom bikona, što administratorima omogućava da vide ko je registrovao dolazak i na kojoj lokaciji.

Besplatno isprobajte ŠPICA All Hours!

Besplatno isprobajte ŠPICA All Hours aplikaciju u periodu 14 dana, a zatim odlučite da li je pogodna za vaše poslovanje.

Pozovite nas na +381 11 4180 006 ili nam pošaljite upit na sales@allhours.com. 

Isprobajte besplatno
> Nije potrebna platna kartica
> Mogućnost otkazivanja u bilo kom trenutku