• Upravljanje ključevima

Upravljanje ključevima

Špica Centar je ekskluzivni distributer proizvoda renomirane švedske kompanije Creone koja se više od 35 godina bavi razvojem inteligentnih sistema za upravljanje ključevima i vrednim stvarima pružajući vam potpunu kontrolu, sigurnost i jednostavnost. Kako svi ormani u sistemu poseduju kodirane brave, jednostavno možete odrediti kome će biti dozvoljen pristup određenom ključu ili odeljku. U zavisnosti od serije za koju se odlučite, imate mogućnost da sve informacije vezane za određeni odeljak ili određeni ključ u svakom trenutku vidite direktno na ekranu koji se nalazi na ormanu. Svi ormani u sistemu su povezani na jednu centralnu tačku i svima se upravlja putem jednog centralizovanog KeyWin softvera. 

 • Opis sistema

 • Oprema

  Najnaprednja verzija ormana za upravljanje ključeva je KeyControl kojima se pruža potpuni uvid u svaki ključ. KeyRack sistem je namenjen ugradnji na zid ili u sigurnosn orman. Keybox ormani imaju veće pregrade sa kukicama za ključeve ili imati više manjih pregrada. ValueBox orman su više namenjeni za čuvanje vrednih stvari pa su iz tog razloga pregrade većih dimenzija.

  Opširnije
 • KeyWin5 softversko rešenje

  Softversko rešenje omogućava jednostavan unos podataka korisnika, grupa i ključeva. Vi određujete koji će korisnici i koje grupe biti povezani sa kojim ključevima

  Opširnije
 • Usluge

  Usluge

  Implementacija, obuka i održavanje su samo neke od usluga kojima ćemo vam pomoći da unapredite svoje poslovanje.

  Opširnije
 • Reference

  Reference

  Creone sistem za upravljanje ključevima i vrednim stvarima koriste zaposleni u kompanijama u preko 25 zemalja.

  Opširnije

Kontakt

Rade Matijević
011 222 5073
rade.matijevic@spica.com
Kontakt

Neke od kompanija koje koriste CREONE sistem za upravljanje ključevima: