• Prodaja na terenu

Prodaja artikala je ključni poslovni proces proizvođača i distributera robe široke potrošnje. Efikasna služba trgovačkih putnika, popunjavanje polica, prava cena, brza logistika, praćenje konkurencije - sve te aktivnosti iziskuju dobro vođenje.
Koristeći sistem Frontman SFA, raspolažete sa svim prednostima naprednih informacionih sistema za podršku i prodajni menadžment na području terenske prodaje:

 • Stanje na prodajnim mestima - kombinacija podataka o raspoloživosti i cenama proizvoda na prodajnim mestima i njihovo prosleđivanje pojedinim poslovnicama pomoći će vam da uradite detaljne analize prodajnih mesta, trgovačkih lanaca,regionalnih područja ili kategorija. Pomoću Frontman anketa i izveštaja možete brzo prikupiti najvažnije informacije o svojim klijentima, prodajnim policama i konkurenciji.
 • Plan aktivnosti - planiranje dnevnih aktivnosti prodavaca na terenu u skladu sa taktičkim ciljevima koje je postavila vaša kompanija. U skladu s tim ciljevima, potrebno je definisati dnevni raspored poseta i aktivnosti prodavca za svaku posetu. U vašem je interesu da uskladite učestanost poseta vaših prodavaca sa stvarnim potrebama, kao i da obezbedite praćenje efekata rada vaših prodavaca na terenu.
 • Provera dogovora s trgovcima - svaki trgovački putnik mora za svako prodajno mesto na terenu da ima uvid u dogovorenu posetu, aktivnosti, akcije, planograme, cene i prethodne posete. Tako će njegov susret sa poslovođom biti kvalitetniji.
 • Postizanja boljih rezultate sa manje odlazaka na teren - korišćenje sistema Frontman SFA vam omogućava da obavite više poseta dnevno bez povećavanja broja vaših prodajnih timova na terenu.Smanjite troškove terenske prodaje, održavajući stalni uvid u trenutne zalihe. Sve isplanirane aktivnosti obavite tokom samo jednog odlaska na teren.
 • Ambulantna prodaja - Rešenje Frontman SFA takođe vam može pomoći u ambulantnoj prodaji. Praćenjem podataka na tabletu, vaš vozač je u poziciji da izdaje robu iz svog vozila i jednostavno pripremi proudžbinu za sledeću isporuku.

Rešenje Frontman SFA svakodnevno koristi više od 10.000 putnika po celom svetu!

 • Rešenje Frontman SFA

  Frontman SFA namenjen je organizacijama, koja se bave sa distribucijom i prodajom artikala široke potrošnje (FMCG). Fokusira se na efikasnost prodajne ekipe, organizaciju ekipe i smanjenje administrativnog rada. Pokriva prikupljanje porudžbina, prikupljanje podataka, planiranje i praćenje rada putnika i fotografisanje prodajnih mesta.

  Rešenje Frontman SFA u svakom trenutku koristi više od 10.000 putnika po celom svetu!

  Opširnije
 • Oprema

  Oprema

  Oprema koja se koristi za prodaju na terenu mora biti prilagođena radu sa kupcima i sa prodajnim policama i ne sme da ometa proces rada. Posebna pažnja se obraća na sigurnost praktičnu primenu. Mi vam nudimo posebne tablete, PDA uređaje, mobilne terminale i štampače bar-kodova.

  Opširnije
 • Usluge

  Usluge

  Osim uvođenja konkretnih rešenja, kompanije često savetujemo kako da poboljšaju upravljanje terenskom prodajom i kako mogu najefikasnije napredovati. Sarađujemo sa priznatim stručnjacima iz regiona iz oblasti FMCG prodaje i povremeno organizujemo stručne seminare iz različitih oblasti.

  Opširnije
 • Rešenja po narudžbini

  Reference

  Rešenje za mobilnu prodaju Frontman SFA koriste najveći regionalni distributeri. Među njima su Carlsbeg, Ljubljanske mlekare, Orbico, Heineken, Vigros, Podravka, Megamix, Butan Plin, Dana, Dr. Oetker, Tvornica Duhana Sarajevo, Medex, Žito i niz drugih.

  Opširnije

Kontakt

Predrag Treskanica
+381 11 2225 071
predrag.treskanica@spica.com
Kontakt

Imaju poverenja u nas: