• Skladišno poslovanje

    Gorenje je u saradnji sa Špicom potražilo optimalno rešenje koje podupire njihovo poslovanje. Stručnjaci iz Špice su se pobrinuli za brzu implementaciju sistema za glasovno upravljanje skladištem, uspešno su ga povezali s postojećim SAP sistemom i održali obuku svim zaposlenima u kompaniji Gorenje.

    Preuzmite studiju slučaja Gorenje

Upravljanje skladištem

Za optimalan rad skladišta potrebna je IT podrška skladišnih procesa. Naš cilj je da pomognemo pri lakšem upravljanju skladištem, smanjimo troškove poslovanja skladišta i upravljanja zalihama. Managementu omogućavamo da dobiju real time i realan nadzor nad aktivnostima i uspešnosti poslovanja u skladištu i uvodimo potpuni nadzor i praćenje robe i artikala u skladištu. Na taj način omogućavamo optimizovano skladišno poslovanje u različitih vrstama i veličinama skladišta.
 

Savetovanje i nadzor procesa

Kao pripremu za izvođenje projekta, Špica nudi pregled svih trenutnih procesa i posebnosti poslovanja kompanije, na temelju čega ponudi savet, kako ih unaprediti. Iskustva i znanja naše ekipe, razvijena rešenja (Hydra, Frontman), kao i  interni razvoj omogućavaju da učestvujemo u projektima, od manjih do većih i kompleksnijih. Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.
 
 

Podrška od planiranja, razvoja do implemetacije

Osim IT sistema, mnogi naši partneri koriste i opremu naših partnera, pa se odlučuju za kupovinu i održavanje terminala, štampača, WIFI mreže. Za dodatne informacije o opremi kontaktirajte nas na mail: marko.visnjic@spica.com.
 
Naša rešenja za nadzor i upravljanje procesima u skladištu su prilagođena različitim veličinama, tipovima skladišta i prilagođavaju se vama:
 
Vocollect za glasnovno upravljanje procesima,
Accellos za veća skladišta i kompleksnije procese,
Hydra za manja skladišta.

 

 

Voice

Voice za zahtevno komisioniranje

 

Glasovno upravljanje procesima u skladištu.

Pročitajte više

Frontman WMS Accellos

Accellos za velika skladišča

 

Rešenje za napredne procese. 

Pročitajte više

Frontman WMS Hydra

WMS Hydra za mala skladišča

 

Osnovni WMS procesi.

Pročitajte više

 

Kontakt

Marko Višnjić
060 61 61 037
marko.visnjic@spica.com
Kontakt